Pikalt koos olnud paarid jagavad nõu, kuidas oma suhet hoida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled kunagi mõelnud, mida saaksid omalt poolt teha, et su armusuhe püsiks pikalt? Kui oled õige inimesega koos, siis ei peagi omalt poolt palju ära tegema, teievaheline side ja dünaamika loob suhte, mis teid mõlemat õnnelikuks teeb.

Babble.com kogus kokku pikalt koos olnud paaride soovitused, kuidas oma suhet hoida.

  • Kui partnerid palju vaidlevad, siis jääb suhe püsima

Täpselt nii väidavad Sally ja Joseph Littlewood Suurbritanniast. Ja tundub, et neid tasuks uskuda, sest nad on 75 aastat abielus olnud! «Vaidluste pärast pole mõtet pikalt põdeda. Inimesed ikka vaidlevad ja meil on 75 aasta jooksul mitmeid vaidlusi ette tulnud. Oluline on need unustada ja edasi liikuda,» ütles Sally. Ja pärast vaidlust tuleb alati suudelda ja leppida.

  • Minge vihastena magama

Kes tahaks järgmisel hommikul pahuralt ärgata, sest olite pool ööd üleval ja arutasite oma probleeme? Tehke parem nii: rääkige südamelt ära, mis teid häirib ja minge magama. Hommikul on teil pea värskem ja puhanuna on lihtsam asju arutada. 

  • Ära kritiseeri kallimat, ka siis mitte, kui ta ajab sind hulluks

«Kritiseerimine kärbib teise inimese tiibu,» ütles Yani, kes on abielus olnud 18 aastat. Tema abikaasa Phil nõustus naisega ja ütles, et tema jaoks oli väga raske kuulata, kui naine tema tegemisi või otsuseid kritiseeris. «Mehed tahavad, et neid vajatakse ja tahetakse. Kui naine korrutab pidevalt mehele, et mees ajab midagi nässu, siis tekib mehel tunne, et ta ei oskagi midagi õigesti teha,» sõnas Phil. 

  • Veetke aega teineteisest eemal olles

Hoolimata levinud arvamusest, ei pea armunud inimesed igat sekundit ja minutit koos veetma. Hoopis vastupidi - suhtes olles tasuks vahepeal olla teineteisest eemal. Partneritel võiksid olla erinevad hobid, millega nad päeva ajal tegelevad. Sel viisil on põnevam õhtul kohtuda ja teil on, millest rääkida. 

  • Vaadake mõnikord koos sporti

Paljude naiste jaoks võib see üllatusena tulla, kuid Miamis elav Rich väitis, et just spordivaatamine aitas tema suhteid hoida. Mees oli abielus 9 aastat ja suhtes 12 aastat. Loomulikult oli tema ja ta partnerite näol tegemist väga aktiivsete inimestega, seega pole ime, et nad mõlemad nautisid sportmängude jälgimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles