Anni Rahula naudib koduperenaise rolli rohkem kui jalgpalli

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 hooaja avapidu 2013. Tomi Rahula ja Anni Rahula (Pohlak)
TV3 hooaja avapidu 2013. Tomi Rahula ja Anni Rahula (Pohlak) Foto: Karli Saul/SCANPIX

Anni Rahula (27) räägib ajakirjale Tervis Pluss oma elustiilist, toitumisharjumustest ja elufilosoofiast.

Kui abikaasa Tomi Rahulaga peaks kodus minema pingeliseks, hakkab Anni kiirelt süüa valmistama. See nipp töötab nende peres alati. «Kunagi ei tasu tühja kõhuga arutada tõsiseid asju, ja kui kõht on täis, ei jaksa enam eriti nägeleda,» selgitab Anni. Süüa meeldib naisele väga teha – üks asi, mida Anni isegi jalgpallist rohkem armastab, on olla koduperenaine. «Mulle tohutult meeldib olla koduperenaine. See on kuidagi nii rahustav. Ma tahan oma mehele pakkuda parimat ning kui tal on kõht täis ja meel hea, siis ma olengi juba rahul,» räägib naine.

Kodune toidulaud on perekond Rahulal valdavalt tervislik: kolmveerand kappidest on puu- ja juurvilju täis. Annile maitsevad lihtsad toidud, kuid vahel katsetab ta ka uute retseptidega kokaraamatutest. Dieeti pole Anni kunagi pidanud, pigem peavad arstid teda oma pikkuse juures alakaaluliseks. «Ma justkui jälgiks, mida söön, aga teen need otsused isude põhjal.» Õnneks maitsevadki naisele tervislikud toiduained palju rohkem kui rämpstoit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles