13 naist, kes muudavad traditsioonilisi iluideaale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chrissy Teigen
Chrissy Teigen Foto: SCANPIX

Väikesed tüdrukud õpivad juba noores eas, mida tähendab ilu ja ilus olemine. Kuid viimastel aastatel on iluideaalid hakanud muutuma. Peenikese pihaga, portselanvalge naha ja siniste silmadega blondiinid on endiselt kaunid, kuid nad ei pruugi olla enam kõigi lemmikud.

Ilu mõiste on laienenud ja see hõlmab nüüd igas suuruses ning erineva välimusega naisi. Muutuvad ilumaailmas on oma koha leidnud loomulikud juuksed, šokolaadikarva nahk, pruunid silmad, lopsakad puusad, kortsud ja isegi habemed. Bella Sugar toob välja 13 julget naist, kes muudavad praegusel ajal ilu mõistet.

1. Lupita Nyong'o 

Lupita saavutas vaid ühe aasta jooksul midagi, millega tumeda nahaga naised pole veel silma paistnud: ta võitis Oscari auhinna ning sõlmis lepingu Lancome'iga. Lupita lühike afrosoeng on samuti naiste seas äärmiselt populaarseks muutunud.

2. Andreja Pejic

Andreja on üles astunud nii meeste kui naiste moekampaaniates. Tema blondid juuksed ja läbitungiv pilk murravad läbi ilunormidest ja muudavad tema ilu ainulaadseks.

3. Jessica Lange

65-aastane Lange on endiselt Hollywoodis kuum näitlejanna. Lisaks sellele armastavad teda ka disainerid ja peagi peaks Lange üles astuma Marc Jacobsi ilukampaanias. Viimasel ajal valitakse vanemas eas daame ka modellideks, mis tõestab, et ka kortsud võivad väga seksikad olla.

4. Conchita Wurst

Austria drag queen Conchita Wurst pälvis avalikkuse tähelepanu tänu Eurovisiooni lauluvõistlusele, mille Wurst sel aastal võitis. Hiljuti astus Wurst üles Jean Paul Gaultier'i moe-show'l modellina. Wurst kannab uhkusega oma habet, kauneid lokke ja imelisi ripsmeid.

5. Lorde

Noor lauljanna Lorde võib ju olla alles teismeline, kuid ta on juba jätnud oma jälje ilumaailma. Tema jaoks pole probleemiks ilma meigita ringi käia või oma iluvigu näidata. Tema tumedad huuled on paljudele naistele eeskujuks.

6. Laverne Cox

Cox on transseksuaalne näitlejanna, kes sai tuntuks seriaalis «Orange is the New Black». Cox kandideerib Emmy auhinnale ja oli hiljuti ajakirja Time kaanel, tõmmates tähelepanu homoseksuaalsete inimeste kogukonnale. 

7. Michelle Phan

Phan pidas Youtube'is ilublogi, kuid vaid mõne aastaga on saanud temast üks ilumaailma sensatsioone. Phan oli meigikunstnik, kes hakkas Youtube'is ilunõuandeid jagama. Nüüd on naisel aga koostöös L'Orealiga loodud oma bränd. 

8. Becky G.

Becky G. on kolmekordselt andekas: ta räpib, tantsib ja on ilus. CoverGirli esindaja on kõigest 17-aastane, kuid tema ilu on juba paljudele muljet avaldanud. 

9. Priyanka Chopra

Priyanka on hetkel India näitlejannadest oma ilu poolest üks silmapaistvamaid. Priyanka võitis ka Miss Maailma auhinna ning tema kaunid lokid ning laitmatu meik tõmbab alati tähelepanu. 

10. Chantelle Brown-Young

Enne Brown-Youngi polnud ükski vitiliigot põdev naine veel julgenud modellina üles astuda, kuid Chantelle Brown-Young võitis saates «Ameerica's Next Top Model» paljude südamed. Noorena kutsuti naist sageli sebraks või lehmaks, kuid praegu vallutab noor naine moeajakirjade kaasi.

11. Robyn Lawley

Üha rohkem jõuab moelavadele pluss-suuruses modelle ja hetkel üks edukaim pluss-suuruses modell on Robyn Lawley. Õnneks ei piirdu iluideaal enam piitspeenikese figuuriga.

12. Chrissy Teigen

Multikultuurne ilu on viimastel aastatel üha rohkem tähelepanu saanud ja Chrissy Teigen on selle hea näide: tema isa on Norrast ja ema Taist. Teigeni karamellikarva nahk on muutumas üha populaarsemaks. Lisaks meeldib paljudele see, et Teigen julgeb sõna võtta. Nimelt usub naine, et naisi peaks olema nii näha kui ka kuulda.

13. Joan Smalls

Smalls on hetkel kõige paremini tasustatud modellide edetabelis 8. kohal. Joan Smalls on Ladina-Ameerika päritolu ning üks neist naistest, kes on tõmmanud rohkem tähelepanu latiino naiste ilule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles