Külli Reinumägi näitlejaametit teistele ei soovita

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külli Reinumägi.
Külli Reinumägi. Foto: SCANPIX

Külli Reinumägi (40) räägib Naistelehele oma näitlejakarjäärist ja vabakutseliseks hakkamisest.

Külli tahtis näitlejaks saada juba lapsena. Peale lavaka lõpetamist läks naine tööle Eesti Draamateatrisse, kus ootas teda ees üksteist aastat tööd, teatrimelu ja kogemusi. Ent ühel hetkel muutusid rollid üha pisemaks ja ühel päeval Draamateater temaga lepingut ei pikendanudki. Kuid asjade selline käik mõjus talle ootamatult hästi. «Minu tõeline näitlejaelu algas hetkel, mil ma vabakutseliseks hakkasin. Sinnamaani oli kõik lihtsalt ettevalmistus,» näeb Külli asjade vahel seost.

Koostöös näitlejanna Liia Kanemägiga loodud Loominguline Ühendus MTÜ Oma Lava eksisteerib edukalt juba viiendat aastat. Sellega etendavad nad lavastusi väga erinevates paikades nii suurtele kui ka väikestele. Lisaks sellele on ta viimasel ajal kaasa teinud mitmetes Eesti seriaalides, nagu «Kättemaksukontor» ja «Ment». Kuid näitlejaametit ei soovitaks Külli aga kahe käe ja suure hurraaga mitte kellelegi, sest seda tehes sõltud sa väga paljudest teistest inimestest. «Näitlejatee tasub valida ainult siis, kui tõesti südamest tunned, et see on sinu kutsumus, ja sa mitte kuidagi ilma selleta ei saa. Et see ongi sulle elu poolt määratud,» arvab naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles