Väikesed asjad, mida sinu kallim armastab alati kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pidev suhtlemine on õnneliku suhte väga oluline omadus. Teatud ütluste kuulmisest ei saa sinu partneril aga mitte kunagi küllalt.

Yahoo! Shine portaal toob välja asju, mille ütlemine teeb su partneril alati tuju heaks:
arm

«Sa näed vormis/sale välja» – Kas su partner on hakanud rokem trenni tegema? Isegi kui tulemusi pole veel väga näha, siis julgustamiseks tasub teha taoliseid komplimente.

«Aitäh sulle!» –California ülikooli uurigu järgi on suhetes tänutunde avaldamine enamasti vastastikune. Järgmine kord kui sinu partner teeb midagi head, isegi kui see tundub tühine asi, siis kiida teda. Siis hakkab ka tema sind rohkem tänama.

«Ma armastan sind!» – Arvesse ei lähe sõnumi saatmine ja musismailid. Kui ütled need ilusad kolm sõna, siis tee seda päriselus, et see mõjuks võimalikult siiralt.

«Ma olen sinu üle uhke» –Kui ta tunneb, et sa hindad teda ja väärtustad tema tegevusi, siis tunneb ta end kindlasti palju paremini.

«Mul oli sinuga üleeile/eile/täna hommikul väga tore» – Iga kord kui sa meenutad talle, et sul oli temaga koos hea aega veeta, siis muutub ta õnnelikumaks.

«Mulle meeldib väga sinu...» – Kui sa tood näiteks välja, mis kehaosa sulle sinu partneri juures eriti meeldib,  siis tõstab see suurel määral tema enesehinnangut. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles