Mis on Penélope Cruz'i ilusaladused?

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Penelope Cruz
Penelope Cruz Foto: Reuters / Scanpix

Hispaania näitlejanna ja modell Penelope Cruz on äärmiselt ligitõmbav ja veetlev naine. Isegi peale teise lapse sündi on naisel suurepärane vorm ja kiirgab seksikust. Mis on Penelope ilusaladused?

Geniusbeauty.com toob välja Penelope Cruz'i harjumused ja põhimõtted, mida naine oma elustiili juures järgib :

1) Tantsimine
Penelopele ei meeldi väga sport, aga ta armastab oma lemmik muusika järgi tantsimist. Tantsutrennid aitavad tal tema sõnul säilitada naiselikkust ja seksikust. Ta on tegelenud professionaalse tantsuga mitmeid aastaid, sest väiksena tahtis ta saada baleriiniks. Penelopel on tantsija keha ja baleriini painduvus ning tema meelest on see palju ilusam kui lihaseline keha. Tantsimine on väga naiselik tegevus, mis hoiab sind heas vormis.

2) Vanus ei ole takistuseks
Penelope armastab iseennast vaatamata oma vanusele. Ta on juba neljakümneaastane, aga see fakt ei häiri näitlejannat. Ta eelistab loomulikku välimust ja on iluoperatsioonide vastu.

3) Tervislik toitumine
Cruzile ei meeldi ennast näljutada või teha ekstreemseid dieete ning sööb oma isude järgi, kuid enamasti täisväärtuslikku toitu. Ta eelistab Itaalia ja Hispaania kööki, kus on palju värskeid ja looduslikke toiduaineid. Peale sünnitust taastas ta hea vormi süües kuus korda päevas: kolm põhi toidukorda ja kolm tervislikku vahepala.

4) Endale iseloomulik ja sobiv meik
Penelope Cruzi tunneb alati ära tema suitsusilma meigi järgi koos ilusa lainerijoonega. See on väga ilus, aga näitlejanna arvab, et naine peab omale valima iseloomuliku meigi, mis sobib tema ülejäänud välimusega. Seega kui sa ei ole hispaania tõmmu brünett, siis tuleks ilmselt valida teine meik. Igapäevaselt soovitab Penelope kasutada võimalikult vähe meiki ja teha omale tugev meik ainult oluliste sündmuste puhul.

5) Kleitide kandmine
Näitlejannale meeldib olla naiselik, seega kannab ta tihti väga erinevaid kleite: väikeseid musti, pikki ja eredaid, kuid enamasti kitsaid kleite. Cruz rõhutab nendega oma keha häid külgi ja varjab halbu, mis võimaldab tal igas olukorras särada.

6) Oma juuste armastamine
Penelope vapustavad juuksed on kadestusväärsed. Näitlejanna ei värvi neid ja väldib nende liigset kahjustamist. Ta kannab vahel ainult erinevaid juuksestiile. Penelope kasutab oma juuste hooldamiseks erilist maski: segab kokku mango viljaliha, värskelt jahvatatud kohvi, vahtrasiirupi, kaneeli ja purustatud vutimuna. Kui kõik koostisained on  kokku segatud, siis kannab ta selle juustele terves pikkuses peale ja hoiab tund aega peal. Siis peseb ta maski maha sooja veega ja tulemus on suurepärane. Kui sul on blondid juuksed, siis tasub kohvi asendada meega.

7) Iseendaks jäämine
Penelope saab väga palju komplimente oma välimuse kohta, aga arvab, et selle põhjuseks on lihtsalt tema karisma. Ta tahab, et inimesed armastaksid teda nii seest kui väljast, mitte ainult  välimuse pärast. Kõige olulisem Penelope ilu saladus on ümbritsemine ennast inimestega, keda ta armastab, ja heas tujus olemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles