Kõige õnnelikumate paaride viis harjumust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Õnnelikud pikaajalised suhted vajavad palju tööd ja pühendumust. Pikalt koos olnud armastavatel paaridel on teatud sarnased harjumused. 

Goodhousekeeping.com kirjutab, mida teevad kõige õnnelikumates suhetes olevad inimesed:

1) Suhtlevad palju
Iga vestlus oma kallimaga ei pea olema väga sügavamõtteline. Mõnikord on lihtsalt kena küsida oma teiselt poolelt, kuidas tal läheb. Sõnumid ja meilid loevad samuti. Kui oled vallatus tujus, siis võid oma kallimat kasvõi üllatada kergelt flirtiva sõnumiga.

2) Jätavad ruumi ka sõpradele
Kui lasete ka teisi inimesi oma maailma, siis sa ei survesta niivõrd oma partnerit ja saate teineteisest head vaheldust.

2) Näitavad tänutunnet
Tänutunde avaldamine suhtes on väga oluline. See on klišee, mis toimib ja mida on lihtne teha. Jäta näiteks külmiku peale märkmepaber tänuavaldusega või tehke üksteisele massaaži. Kui sa kirjutad ülesse head omadused, mida sa oma partneri juures hindad, siis näed sa oma suhet paremas valguses.

4) Avastavad erinevaid huvisid
Õnnelikud paarid ei veeda igat hetke koos. Nad tegelevad ka eraldi huvidega, mis loob suhtesse tervislikku hingamisruumi.

5) Naudivad lihtsaid asju
Koos kodus süüa tegemine või perega pargis pikniku pidamine võib olla rohkem rahuldustpakkuv kui õhtusöök kallis restoranis. Tuleb osata näha ja hinnata ilusaid väikeseid asju sinu ümber praeguses hetkes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles