Viis märki, et teie suhe on otsakorral

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui suhe enam ei toimi ja seda parandada üritada ei õnnestu, siis on vahel kõige mõttekam minna lahku. See on küll kurb, aga reaalsusega tuleb osata silmitsi seista.

Yourtango.com toob välja viis märki, mis näitavad, et teie suhe on lõppemas:

1)Te ei seksi enam
Kuigi on tähtsamaid asju kui seks, siis kõikidel inimestel on füüsilised vajadused. Siiski mängib seks suhtes väga olulist rolli ja tekitab partnerite vahel intiimsust. Kui seksi enam pole, siis on väga raske hoida suhtes lähedustunnet.

2) Te veedate vähem aega koos
Kui sa avastad, et veedate valikuliselt üksteisega vähem aega koos, siis on teie suhe hääbumas. Kui sa eelistad pigem olla koos oma sõpradega kui oma partneriga, siis on vaja olukorrale tähelepanu pöörata.

3) Teievaheline suhtlus on vähenenud
Kui sa räägid oma muredest ja rõõmudest pigem oma sõpradele kui oma partnerile, siis on üks kõige tähtsam külg teie suhtes halvas seisus. Kui suhtlus enam ei toimi, siis on väga keeruline suhet taastada.

4) Te tülitsete pidevalt
Kui tülitsete pidevalt nii suurte kui ka väikeste asjade pärast ja väikesed arusaamatused muutuvad kergelt suurteks tülideks, siis ei toimi teie suhe õigesti. Elu on liiga lühike, et seda tühise nääklemise peale raisata.

5) Te ei näita enam hellust välja
Seks ja kiindumuse väljanäitamine on kaks väga erinevat asja. Helluse väljanäitamine on näiteks käest kinni hoidmine, kallistamine, tervituseks ja hüvastijätuks musitamine. Kui sa ei taha enam partnerile oma armastavaid tundeid välja näidata, siis on aeg suhtest lahti lasta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles