Muuda nahk säravaks ja kauniks piima abil

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Piim sisaldab toitaineid, mis on tervisele väga kasulikud: kaltsiumi, rauda, kaaliumi, erinevaid vitamiine ja valku. Kuid piima headest omadustest kasu saamiseks ei pea seda tingimata jooma.

Healthmeup.com annab nippe, kuidas kasutada piima oma naha ilusamaks ja säravamaks muutmiseks:

Päevituse helendamiseks
Soovimatu päevituse, päikesepõletuse ja pigmendilaikude vastu aitab võidelda piim. Piim sisaldab laktoosi, millel on nahka helendav omadus. Lisaks puhastab see naha pealiskihti surnud rakkudest. Pane piim kaussi ning kasuta pehmet rätikut, et seda oma nahale panna. Kasuta seda meetodit kolm korda nädalas ning seejärel käi võimalusel vannis.

Näo puhastajana
Piim on üks parimaid looduslikke puhastajaid. Kasuta vatitupsu, et värske piimaga oma nägu puhastada. Loputa oma nägu peale seda veega. Kui kasutad igapäevaselt piima näo puhastamiseks, siis see on puhas ja värske.

Näomaski tegemiseks
Särava jume jaoks purusta pool banaani ja lisa sellele paar supilusikatäit piima. Kanna see segu puhtale ja niiskele näonahale ja hoia seda 15 minutit peal ning seejärel pese maha. See näomask muudab sinu näo pehmeks ja jätab sulle terve jume.

Naha koorimiseks
Värske piim  on loodusliku kooriva toimega, mis eemaldab surnud ja kuiva naha.

Naha niisutamiseks
Piim on hea looduslik niisutaja ja aitab pehmendada kõva ja kuiva nahka. Kasuta vatitupsu, et kanda piim nahale ja lase sellel 15 minutit peal olla enne maha pesemist. Kaks korda nädalas seda tehes on su nahk piisavalt niisutatud ja terve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles