Galerii: Evian Summer Model 2014 valimine Pärnus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viiendat suve järjest käisid evian®-i suvemodelli finalistid laupäeval, 26.07 Pärnu randa kogunenud inimestele ja õhtul ööklubisse Sunset saabunutele oma ilu ja oskusi näitamas.

Toimus «Evian Summer Model 2014» finaalvõistlus, kus modellitüdrukud astusid neljal korral rahva ette oma ilu ja oskusi näitama.

Päevase Teazy tantsuvooru parimateks olid nr 9 Elina Petrovskaja, nr 5 Sandra Daškova ja nr 8 Kristi Kärner. Fotole poseerimise vooru võitja valis välja Kallos Cosmetics žürii ning parima foto modelliks oli nr 3 Kelly Lepik. 

Publik andis kõige enam poolthääli nr 5-le, kelleks oli Sandra DaškovaCatwalk'i parimaks tunnistas Halensi esindaja nr 6 Kelly Nevolihhin.

Peaauhinna ja tiitli «Evian Summer Model 2014» võitjaks valis evian® žürii kõikide voorude põhjal kõige silmapaistvama, säravama ja julgema tütarlapse nr 10 kelleks oli Anita Tumaš. 

Rikkalikud kingikotid viisid kõik finalistid juba koju, aga võitjaid ootab peagi ees modellitöö Buduaari sügiseses ajakirjas ja Buduaari Live turul. Peaauhinna võitja peab nüüd veel otsustama, millal ta võtab vastu evian® poolt kingituse, milleks on lennureis moe ja evian® vee pealinna Pariisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles