Omadused, mis muudavad sind voodis suurepäraseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vastupidiselt üldlevinud arvamusele ei pea sa teadma seksis hea olemiseks palju sekspoose ja vaatama pornot. See oleneb hoopis palju lihtsamatest omadustest, mis sul juba olla võivad.

Women's Health Magazine kirjutab omadustest, mis muudavad sind voodis suurepäraseks:

  • Sa ei anna hinnanguid

Mis puutub kas sinu või sinu partneri fantaasiatesse, siis sa oled nendele alati avatud ja ei halvusta neid. Tuleb meeles pidada, et see on kõigest fantaasia – sa ei ole kohustatud seda tegema. Seega jäta kõrvale hinnangud ja kuula oma partneri salajastest kirgedest. Te võite leida midagi, mida te mõlemad tahaksite proovida.

  • Sa oled innovaatiline

Sa oled ümbritsevate asjade suhtes väga leidlik. Näiteks rinnahoidjat saab kasutada oma partneri kinnisidumiseks. Heale sekspartnerile on iseloomulik loomingulisus ja pidevalt uute asjade katsetamine. Kõik lennukad ideed tasub oma armuelu vürtsitamiseks ära proovida!

  • Sa mõtled seksist paju

Seksil on väga suur vaimne pool. Seega ole tähelepanelik, kui sul tulevad pähe sensuaalsed mõtted või kui tajud midagi erutavat päeva jooksul. Jälgi, mis on sinu ümber seksikas ja lase vallatutel mõtetel endale pähe tungida. Sinu aju ja seksivõimekus on väga tihedalt seotud.

  • Sa suudad teise inimese vajadused enda omadest ettepoole panna

Teise inimese vajadustega arvestamine voodis muudab sind väga heaks sekspartneriks. Kuigi ka sinu orgasmid on olulised, siis teise inimese rahuldamisele keskendumine on väga hea omadus.Selle raames tasub mõnikord vastu tulla ka oma partneri erisoovidele, mis sulle niivõrd meeltmööda ei pruugi olla. Kohtle oma partnerit nii nagu sa tahad, et tema sind kohtleks.

  • Sa proovid peaaegu kõike vähemalt korra

Voodis on raske hea olla, kui sa teed ainult kindlaid turvalisi asju ja muud mitte midagi. Sa ei pea küll endale vastumeelselt midagi proovima, aga väikseid variatsioone tasub oma voodiellu aeg-ajalt sisse tuua. Näiteks kui sinu kallim soovib teha kolmekat, aga sinule see mõte üldse ei meeldi, siis on normaalne sellest keelduda. Kuid uusi poose ja tehnikaid tasub proovida, sest võid ka enda jaoks leida midagi üllatavalt head.

  • Sa naudid sooloseksi

Inimene, kes on teadlik oma kehast, on ka hea sekspartner. Ka naised peaksid proovima eneserahuldamist, sest see on parim viis, kuidas oma keha tundma õppida. Masturbeerimine võib seega mõjuda sinu seksielule väga hästi ja suurendada seksiisu.

  • Sa ei ole ebakindel

Mõtle oma elu parima seksi peale – tõenäoliselt sinu partner oli kirglik ja kiirgas enesekindlust.Head sekspartnerid ei häbene oma keha ega kaeba oma välimuse üle. Enesekindlus on kõige seksikam omadus sinu juures. Kui pead ennast seksikaks, siis teevad seda ka teised inimesed.

  • Sa oled spontaanne

Meestele meeldib, kui naised võtavad voodis ohjad enda kätte ja teevad midagi üllatavat ning spontaanset. Väikesed üllatused võivad teie seksielule väga positiivselt mõjuda.

  • Sa oled füüsiliselt heas vormis

Füüsiline vorm mõjutab sinu seksielu suurel määral. Trenn tegemine parandab sinu keskendumisvõimet, suurendab seksivõimekust ja vastupidavust ning aitab enesekindlust saavutada.

  • Sa oskad enda üle naerda

​Hea sekspartner oskab näha nalja igas situatsiooni, sest seks peakski lõbus olema. Seksi ajal juhtuvad mõnikord väga  piinlikud asjad ning see on loomulik, kuid selle üle tuleb osata naerda, mitte piinlikust tunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles