Eesti juuksestilist valiti viie parima juuksuri hulka Suurbritannias

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Heinroos pildiga võistlustööst.
Helen Heinroos pildiga võistlustööst. Foto: Erakogu

Rahvusvahelist tunnustust pälvinud juuksestilist Helen Heinroos valiti viie parima Suurbritannia juuksestiisti hulka Creative Category Goldwell Color Zoom ’14 konkursi raames. Finalistide tööd on saadetud Saksamaale rahvusvahelise žürii hindamisele, kus selgub Suurbritannia meister.

Goldwell Color Zoom konkurss on maailma üks tähtsamaid konkursse, kus osalevad maailma tippjuuksurid ja valdkonna trendiloojad. 

Selle aasta konkursil on fookus «Reallausion» Goldwelli juuksetoodete kollektsioonil. Finalistid pidid oma võistlustöödega näitama oskusi kombineerida erinevaid värvitehnikaid, peegeldamaks võimet luua loomingulisi juukselahendusi, mis peidavad endas varjatuid detaile. Konkursil saab võistelda loomingulisuse, uue talendi ning partneri kategoorias. 

Helen Heinroos osaledes loomingulisuse kategoorias, valis välja oma võistlustöös sooja oranžika ja külma lilla värvide kombinatsiooni. Lisaks on ta mänginud lõikusega luues lühikese kuklasoengu, mis läheb üle pikemaks soenguks eespool.

Finaliste arvustab rahvusvahelistest ekspertidest kokku pandud žürii, hinnates värvitehinkat ja uuenduslikke lähenemisi ja trende.

Hetkel resideerub Helen Heinroos Londonis ja esindab ilusalongi Redhed prestiižses Fitzrovia piirkonnas Londonis ja samuti on tal oma salong Eestis - Pireti Ilusalong.

Finaalitöö konstepti loomisel olid kaasatud teised Eesti tuntud loomeinimesed: fotograaf Marin Sild, meikar Hanga Hanka ja moelooja Liina Stein.

Tutvu Heleni portfoolioga siin!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles