Kas valid ise halbu mehi või sul lihtsalt ei vea?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui satud pidevalt halbade meeste otsa, siis võib asi olla kahjuks sinu enda valikumustrites.

Teatud märkide põhjal on võimalik kindlaks teha, kas teed meeste puhul ise halbu valikuid või sul lihtsalt ei vea, kirjutab Women’s Health Magazine:

  • Sa muutud suhtes olles

Kui sa tunned, et sa pead iga uue partneri jaoks muutma oma riietusstiili, sõnavara või suhtlusringkonda, siis võib see olla märk, et sa käid kohtamas valet tüüpi inimestega. Sellisel puhul ei hinda sinu kaaslane sind sellisena nagu sa tõeliselt oled. Sa pead leidma enda kõrvale inimese, kelle juuresolekul saad olla loomulik ning ennast vabalt tunda.

  • Su sõbrad ja perekond ei aktsepteeri kunagi sinu partnereid

Inimesed, kes sind armastavad, teavad sind kõige paremini ja tahavad sulle ainult head. Kui nad ei ole kunagi sinu kallimaid heaks kiitnud, siis tõenäoliselt on neil selleks ka põhjus. See on märk, et sa valid enda jaoks valesid mehi. Isegi kui nad ei ole midagi halba öelnud sinu partnerite kohta, siis pööra tähelepanu sellele, kas nad tahavad nendega koos aega veeta. Kui nad väldivad sinu ja su partneriga koos olemist, siis nad tõenäoliselt arvavad, et ta pole sulle parim valik.

  • Sinu suhted on kirglikud, aga lühiajalised

Uued suhted on alati alguses väga põnevad, kuid kui lähedustunne kaob paari kuuga, siis ei sobi sa oma partneriga tõeliselt hästi. Tihti tõmbavad naisi näiteks väga enesekindlad mehed, aga suhte möödudes ei pruugi nad enam peale minna. Suhted kipuvad jääma lühiajaliseks ka siis, kui sa ei jaga oma partneriga ühiseid väärtuseid või huvisid. Vastandid võivad küll tõmbuda, aga tihti ei kesta sellised suhted pikalt.

  • Sa käid kohtamas ainult teatud tüüpi meestega

Kõikidel on oma eelistused ja see on täiesti normaalne. Kuid kui sa oled alati käinud kohtamas ainult ühte tüüpi meestega ja sinu suhted on kiiresti lagunenud, siis ei tohiks omale enam taolisi piiranguid seada. Näiteks on osad naised nõus minema kohtingule ainult kas muusikute, sportlaste, blondide või pikkade meestega. Kui sa valid partnereid väliste tunnuste alusel, siis jäävad tahaplaanile iseloom ning tähtsamad omadused. Seega ei tasu meeste puhul keskenduda detailidele ja liiga rangeid kriteeriume seada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles