Mis on Helen Mirreni hea vormi saladus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti näitlejanna Helen Mirren rääkis hiljuti antud intervjuus sellest, kuidas ta on niivõrd heas vormis. Nimelt järgib naine lennuväe treeningurežiimi.

68-aastane Mirren treenib Kanada lennuväe treeningukava järgi. Treeningukava mõtles 1950. aastatel välja üks arst, kirjutab femalefirst.co.uk.

Mirreni sõnul aitab lennuväetrenn, mis hõlmab kätekõverdusi, istesse tõuseid, kohapeal jooksmist ja käeringide tegemist, tal heas vormis püsida. 

«See treening kestab 12 minutit ja jälgima peab erinevaid tabeleid. Iga päev tuleb 12 minuti jooksul teatud harjutusi teha ja kui sa pole võimeline neid tegema, siis ei saa sa tabelis kõrgemale liikuda,» selgitas Mirren.

«Ma olen seda treeningukava järginud kogu oma elu. See on suhteliselt lihtne viis, kuidas end kiiresti vormi saada. Kui oled kaks nädalat neid harjutusi teinud, siis tunned, et võid juba edasi liikuda ja jõusaali minna.»

Mirren ütles, et tema kehakaal kõigub pidevalt 4-5 kilogrammi võrra. Naise sõnul võtab ta lennuväe treeninguplaani ette tavaliselt siis, kui ta kehakaal on ideaalkaalust veidike kõrgem. 

Hoolimata sellest, et naine järgib ranget treeninguplaani, tunnistas Oscari-võitja, et ei tunne end enam bikiine kandes mugavalt. «Ma ei ole enam selles eas, et mul sobiks bikiine kanda. Mulle ei meeldi ka neid kanda. Olen alati bikiinides kohutav välja näinud, ka noorena,» sõnas Mirren. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles