Ago Anderson on valmis rolli nimel dieedikuuri läbima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ago Anderson.
Ago Anderson. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Laiemale avalikkusele «Kälimeestest» ja «Mendist» tuttav Endla teatri näitleja Ago Anderson (42) räägib Naistelehele kehakaalust, suhetest ja naeratamise võlujõust.

Ago ütleb, et hea rolli ja huvitava pakkumise nimel oleks ta nõus kaalu langetama. Kuid mees ei pea kehakaalu siiski niivõrd oluliseks ja arvab, et kaalujälgimine on eelkõige ühiskondlik surve. Näitleja arvab, et üks keskmine parimates aastates mees ennast enne kätte ei võta, kui tervis alt vedama hakkab või kui naine survestab tervislikumalt toituma.

Ago on jõudnud järeldusele, et üks olulisemaid asju suhtes on oma kaaslase tunnustamine. Ka igapäevaste toimetuste kiitmine toob suurt kasu ja aitab suhtest rutiini välja juurida. Ago arvab, et inimeste kõige tugevam relv on tema naeratus. «See on tegelikult keeruline. Tundub jube lihtne – naerata, tunnusta, ole rõõmus, aga see on kohutavalt raske.» Mees arvab, et kui need tegevused harjumuseks saavad, läheb elu endal imeväel lihtsamaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles