Britney Spears lansseerib omanimelise pesukollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears.
Britney Spears. Foto: SCANPIX

​Ikoonistaatusega lauljatar Britney Spears teatas täna, et on välja tulemas omanimelise pesukollektsiooniga, mis hakkab kandma nime The Intimate Britney Spears. 

Kollektsiooni loomisel on Britney Spearsi partneriks pesukaubamärk CHANGE Lingerie, kes on üle maailma esindatud rohkem kui 180 kauplusega. Kollektsiooni eksklusiivne esmaesitlus toimub 9. septembril New Yorki moenädalal, kuhu on kohale oodata ka Britney Spearsi ennast. 

Britney Spears on üks silmapaistvamaid artiste, kes viimase paarikümne aasta jooksul muusikamaastikule sisenenud. Selle aja jooksul on lauljatar tõusnud ikoonistaatusesse, pakkunud maailmale unustamatuid muusikalisi etteasteid ning tõestanud, mida on võimeline saavutama tänapäeva moodne naine. Olles müünud ligi 100 miljonit plaati üle maailma, toob Britney Spears uue väljakutsena oma nägemuse ka luksusliku pesumaailma, luues midagi, milles iga naine saab tunda end kaunina ja enesekindlana. 

Kokku kümne The Intimate Britney Spears nimelise kollektsiooniga jõuavad CHANGE Lingerie kauplustesse müügile kaunilt naiselikud pesukomplektid, vintaažist inspireeritud korsetid ja kimonod, lisaks ka mugavad kodus kandmiseks mõeldud topid ja püksid. Kollektsioonile lisavad erilisust hoolikalt läbimõeldud detailid, olgu nendeks pitsilised ääred, satiinist paelad või sädelevad kaunistused. 

«Iga naine peaks tundma end enesekindla ja kaunina – ükskõik, mida selga pannes. Kollektsiooni luues oli minu visiooniks luua esemed, mis on seksikad, luksuslikud, ent samas ka mugavad,» ütles Spears. «Olen selle kollektsiooni üle ääretult põnevil, sest tunnen, et oleme saavutanud täpselt selle eesmärgi.» 

CHANGE Lingerie asutaja ja tegevjuhil Claus Walther Jensenil on koostöö üle väga hea meel. «Oleme ütlemata õnnelikud, et saame Britney Spearsiga ühiselt luua kollektsiooni, mida saavad endale lubada naised üle terve maailma. Meiepoolse kvaliteedi ja põhjalike teadmistega pesu erinevate suuruste osas, ning ühes Brintey visiooniga, usume, et see kollektsioon saab olema midagi, millesse paljud armuvad,» kommenteeris Jensen.

Kollektsioon saab olema saadaval korvisuurustes A-J, sobitudes samal ajal iga kehatüübiga. Toodete hinnad jäävad vahemiku 19€ kuni 79€. Kollektsioon The Intimate Britney Spears jõuab sügisel müügile ka Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles