Seitse veidrat kohta, kus paarid on seksides vahele jäänud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks asi on see, kui tahate partneriga vahelduseks midagi uut proovida ja otsustate näiteks oma aias seksida. Hoopis teine lugu on aga siis, kui teie vahekord leiab aset avalikus kohas ja jõuab õhtustesse uudistesse.

YourTango kogus kokku lood sellest, millised on kõige veidramad kohad, kus paarid on seksides vahele jäänud.

1. Restorani katusel

Delaware'i osariigis jäi üks paarike vahele Chipotle Mexican Grilli restorani katusel seksides. Sündmus leidis aset päeva ajal, kui restoran töötas. Politseinikud üritasid paarikest kinni nabida, kuid esialgu õnnestus neil põgeneda. Hiljem saadi ulakas paar kätte.

2. Pühas paigas

Üks paarike arreteeriti seetõttu, et väidetavalt olid nad vahekorras New Yorgis St Patricku katedraalis.

3. Lastearsti juures

Floridas saadeti paarike trellida taha, sest nad seksisid maja ees, milles tegutses lastearst. Olukorda nägid pealt noored patsiendid, kes ootasid parajasti, et arst neid vastu võtaks. Ilmselt oli see väikeste laste silmadele üks häirivamaid vaatepilte.

4. Politseiauto tagaistmel

Üks naine tegi poiss-sõbrale oraalseksi pärast seda, kui politsei oli neid uimastite omamise eest kinni võtnud. Asukoht? Eks ikka politseiautos. 

5. Politseiauto kapotil

Üks Hollandi paarike otsustas seksida politseiauto kapotil. Kahjuks olid autos ka kaks politseinikku, kes neid kiirelt peatasid. 

6. Trepikäsipuul

Venemaal oli juhtum, kus alasti naine oli peadpidi kinni jäänud trepikäsipuu vahele. See leidis aset pärast seda, kui ta oli oma partneriga käsipuul seksinud. Kui naine jäi käsipuu vahele kinni, otsustas tema kaaslane minema joosta. 

7. Algkoolis

Ameerikas otsustas üks algkooli direktor ühe õpetajaga kooli territooriumil seksida. Hiljem selgus, et abielus olev direktor oli mitme õpetajaga erinevatel aegadel vahekorras olnud. Seksimaias direktor unustas aga ära, et kooli territooriumil on turvakaamerad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles