Kuus levinud viga, mida tehakse kulmudega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kulmud on näo raamiks ja annavad sulle kindla välimuse. Nende eest hoolitsemiseks tuleb järgida teatuid põhimõtteid, et need näeksid alati head välja.

Women's Health Magazine toob välja kuus levinud viga, mida kulmudega tehakse:

  • Kulmude vahatamine

See meetod ei ole üldiselt sinu näo jaoks sobilik. Vahatamine on tõhus meetod kehakarvade eemaldamiseks, aga mitte kulmude jaoks. See muudab sinu kulmud enamasti ümaramaks, mis  muudab sinu näo vanemaks.

  • Ainult kord nädalas kulmude kitkumine

Kui sa arvad, et kiire kulmude kitkumine aeg-ajalt on piisav, et hoida neid parimas vormis, siis tasuks seda harjumust muuta. Parima tulemuse nimel tasub mõned kulmukarvad iga päev välja tõmmata. See on ainus viis, kuidas hoida oma kulme kõige ilusamana. Kui sa pead kitkumisega nädal või paar vahet, siis on juba palju uusi karvu juurde tekkinud ja sa ei tea, millised neist on uued ja millised vanad. Parim viis on kulme veidi igapäevaselt kitkuda peale duši all käimist ja enne meigi pealekandmist.

  • Sa värvid kulmud oma juuste värvi

Seda tehnikat saavad kasutada ainult ühtlaste tumedate juustega naised.Kuid kui sa oled brünett ja sul on heledad triibud, siis tasub kulmud heledate triipude järgi värvida. Kui sa muudad oma kulme heledamaks, siis su silmad tulevad paremini esile. Kui sa oled blondide juustega, siis kehtib vastupidine reegel - siis tasub kulmud juustega võrreldes värvida natukene tumedamaks.

  • Sa kohendad oma kulme enne jumestuse tegemist

Kuna sinu kulmud raamivad sinu nägu, siis on arusaadav, kui mõned inimesed tahavad neid värvida enne muud meiki – kuid see on suur viga. Oluline on enne teha jumestus ja muu nägu korda, et vältida kulmude ülevärvimist. Sobilik järjekord meigi tegemisel oleks esmalt jumestuskreem, põsepuna, kulmud ja siis kõik muu.

  • Kasutad ainult ühte kulmutoodet

Enamik inimesi kasutab kulmude värvimiseks ainult ühte kulmupliiatsit. Tegelikkuses tasuks aga kasutada rohkem tooteid: pliiatsit struktuuri jaoks, spetsiaalset kulmupuudrit värvi jaoks ja geeli nende sättimiseks.

  • Sa alustad väljapoolt ja liigud sissepoole

Loogika järgi on parim alustada väljapoolt ja algusest, kuid kulmude puhul see ei kehti. Tasub alustada kulmu keskelt,  sest seal on kõige rohkem karvu. Sealt alustades liigu aeglaselt väljapoole. Parimaks tulemuseks pea meeles, et sisemine osa on tavaliselt heledama ja loomulikuma väljanägemisega kui välimine pool.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles