Rasedus ja seks: neli näidet, mis võib valesti minna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rasedus on kahtlemata ainulaadne kogemus. Su keha ja hormoonid muutuvad ja see mõjutab kogu su elu, ka voodielu. Kui arst pole sul soovitanud just seksist hoiduda, siis tegelikult ei ole vahekord raseduse ajal sugugi ohtlik. Ometi ei tähenda see, et mõni asi ei võiks viltu minna...

YourTango kogus kokku kõige huvitavamad lood sellest, mis on raseduse ajal seksides naistega juhtunud.

1. Ettevaatust! Gaasid võivad ootamatult ligi hiilida

Üks ema rääkis, et tema ega partner ei lase end kõhutuulest häirida. «Kord olime voodis ja valmis seksima, kui ma peeretasin kohutavalt kõvasti. See on raseduse üks imelisi kõrvalmõjusid. Mina ja partner ehmatasime, kuid hakkasime siis naerma ning jätkasime sealt, kus pooleli jäi,» jutustas naine.

2. Tasakaalu kaotamine

Raseduse viimased kuud toovad endaga kindlasti kaasa palju füüsilisi muutuseid. Naisel võib olla probleeme oma kingapaelte sidumise või ka näiteks seksi ajal tasakaalu hoidmisega. «Ma olin ilmselt 8. kuud rase - olin tohutult suur,» meenutas üks ema. «Olime mõlemad abikaasaga seksitujus, kui ma järsku kaotasin tasakaalu ja kukkusin voodist maha seina ning voodi vahele. Abikaasa vaid naeris mu üle ja ma pidin end kuidagi sealt kisast kohast välja vingerdama.»

3. Ebameeldiv üllatus

«Enne rasedust seksisime mehega vähemalt 5 korda nädalas, mõnel nädalal lausa iga päev korra. Raseduse ajal aga on hästi, kui suudame vähemalt korra magamistoas hullata,» rääkis üks värske ema. «Ühel õhtul otsustasin meest oraalseksiga üllatada. Olin viimasel ajal jälle iiveldust tundnud ja tuli välja, et mu okserefleks oli palju tundlikumaks muutunud kui varem. Asi lõppes nii, et ma oksendasin mehe lihtsalt täis. See oli äärmiselt piinlik hetk. Käisime koos pesemas ja tegime end puhtaks, mees naeris ja ütles, et pole midagi, ikka juhtub. Aga mul oli nii rumal tunne ja oraalseksi ei tahtnud me kumbki tükk aega mainidagi... Rasedus võib mõnikord tõeliselt ebaseksikas olla.»

4. Nutmine seksi ajal

Raseduse ajal mõjutavad naiste käitumist hormoonid, seega ei tasu imestada, kui naine mõnikord järsku nutma puhkeb. «Seksisime parajasti abikaasaga, mina olin peal ja abikaasa hakkas suuga mu rinda hellitama. Kuid ta oli sel korral veidike agressiivsem, ma tõmbusin eemale ja hakkasin koheselt nutma. Sekundi jooksul olid mu silmad vesised ja ninast voolas tatti! Abikaasa küsis ehmunult, mis juhtus ja ma ütlesin talle nuttes, et ta tegi mulle haiget. Ta vabandas ja oli väga armas. Mees küsis minult, et miks ma nutma puhkesin. Ma suutsin talle vastata vaid: ma ei tea, loll rasedus. Ma ei tahtnud seksi pooleli ka jätta, tahtsin, et vähemalt mees jõuaks lõpuni, seega me jätkasime. Üritasin oma tatist nina aeg-ajalt pühkida ja võtlesin tahtmisega edasi nutta,» meenutas üks naine.

Head lugejad, kas ka teil on raseduse ajal seksides midagi taolist juhtunud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles