Naised, kellega mehed ei taha abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui otsid meest ja unistad kaunist abielust, siis peaksid teadma, et teatud isikuomadused ja käitumisviisid võivad mehi eemale tõugata. 

Allwomenstalk pani kirja mõned naisetüübid, kellega mehed ei soovi abielluda.

Äärmiselt armukade naine

Kui rääkida naistest, kellega mehed ei soovi abielluda, siis tuleks alustada neist õrnema soo esindajatest, kes kipuvad väga armukadedaks muutuma. Armukade naine kahtlustab pidevalt, et mees teeb «keelatut» ega suuda meest üldse usaldada. Võimalik, et see naine käitub nii, sest on minevikus haiget saanud. 

Kamandav naine

Kõik naised on mingil määral kontrollivad ja kamandavad, kuid sellega ei tohi üle piiri minna. Alguses võib mehele tunduda, et see on naise juures väga armas ja hooliv omadus, kuid pikapeale taipab ta, et naine ei lase tal õieti hingata. Kui sulle tundub, et võid mõnikord liialt kontrolliv olla, siis tõmba veidike tagasi, kui soovid meest leida.

Mänge armastav naine

Vahel võib tunduda, et erinevad mängud on põnevad ja lisavad suhtele vürtsi, kuid pikas perspektiivis teevad need suhtele liiga. Alguses võib mehe jaoks olla intrigeeriv, kui naine mängib raskesti kättesaadavat, kuid ajapikku mõistab mees, et lihtsam oleks koos olla meeldivama ja stabiilsema naisega. 

Tegevusetu naine

Ka see on üks kindel tüüp, kellega mehed ei soovi abielluda. Kui esialgu võib see tunduda armas, kui naine kogu oma tähelepanu mehele pühendab, siis tegelikult võib sellest palju probleeme tekkida. Mehed armastavad naisi, kes teavad, mida nad tahavad teha ja kes teevad plaane, mis ei hõlma mehi. Naised, pole tähtis, kuivõrd armunud te olete, ärge unustage oma eesmärke ja unistusi.

Isaprobleemidega naine

Ekspertide sõnul eelistab see naine tavaliselt endast vanemaid ja võimukamaid mehi, sest sisimas otsib ta kedagi, kes oleks talle isaeeskujuks. Alguses võib mees tunda end meelitatuna, kui noorem naine tema vastu huvi tunneb, kuid ajapikku mõistab mees, et see naine ei ole abiellumiseks sobilik kandidaat.

Söömisprobleemidega naine

Üks suurimaid vigu, mida naised teevad, et meestele muljet avaldada, on see, kui nad ei söö. See pole tervislik käitumine ja pikapeale võib see tervisele negatiivselt mõjuda. Pea meeles, et mees armastab sind enama kui vaid su välimuse pärast, seega ära hoia end tagasi, kui kõht on tühi.

Naine, kes tahab meest muuta

Veel üks tõsine viga on see, kui naine tunneb kiusatust meest muuta. Võib-olla mõnele mehele meeldib see, kui naine neid veidike suunab, kuid enamasti peavad mehed seda ebaatraktiivseks käitumiseks. Nad ei taha olla suhtes naisega, kes ei suuda neid aktsepteerida sellistena, nagu nad on.

Tähelepanunäljas naine

Ilmselt teame kõik vähemalt üht naist, kes armastab teiste tähelepanu. Ta on kõigeks valmis, et inimesed teda ainult vaataksid. Selle naisega võib olla lõbus aega veeta, kuid suhte jaoks ei pruugi ta parim kandidaat olla.

Flirtiv naine

See naine sarnaneb tähelepanunäljas oleva naisega, kuid selle tüübi peamiseks eesmärgiks on oma meest armukadedaks teha. Teda võib leida baaris võõraste meestega flirtimas. Kõik, mida ta teeb, on flirtiv ja ta armastab meeste tähelepanu. Meestele meeldivad naised, kes on oma välimuse üle uhked ja näevad head välja, kuid mees ei taha teisi mehi oma naisest kaikaga eemale peksta.

Suurte nõudmistega naine

Kuigi osale meestele meeldivad suurte nõudmistega naised, ei julge paljud abielluda naistega, kelle nõudmisi on raske täita. 

Klammerduv naine

Ta helistab pidevalt mehele või saadab sõnumeid, kui ta mehest midagi ei kuule, pole ta sugugi rahul. Ta tahab, et maailm teaks, kui väga ta meest armastab ning ta ei oska millestki muust rääkida. Ta peab pidevalt teadma, millega ta mees tegeleb, kuid selline käitumine võib kiirelt koormavaks muutuda.

Naine, kes armastab pidutseda

Peotüdrukutega on lõbus aega veeta. Nad on metsikud, vabameelsed ja alati valmis midagi toredat tegema. Meestele meeldivad naised, kes on suutelised öö läbi pidutsema, kuid mehed ei otsi selliseid omadusi naistelt, kellega võiks abielluda. Mehed ei tahaks abielluda naisega, kes päev läbi magab ja öö otsa pidutseb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles