Pintsetid – head abimehed koduses majapidamises

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pintsetid
Pintsetid Foto: SCANPIX

Kõik naised teavad, et pintsettide abil saab hästi oma kulme disainida. Kuid lisaks sellele, et pintsetid on head abimehed kulmukarvade eemaldamiseks, leidub neile veel mitmeid erinevaid kasutusmeetodeid terves koduses majapidamises.

1. Eemalda kalalt luid. Pintsettide abil on väga lihtne näiteks lõhelt või forellilt luid eemaldada, kirjutab Good Housekeeping.

2. Eemalda toidu sisse kukkunud munakoori. Kõik on seda ilmselt kogenud: tahaks hakata küpsetama, kuid mune lahti lüües kukuvad mõned väikesed kooretükid söögi sisse. Kuna näppudega on sageli keeruline libedaid munakoori eemaldada, võta appi pintsetid.

3. Keera prillide pisikesi kruve kõvemini kinni. Sul pole pisikest kruvikeerajat, mille abil pisikesi kruve keerata? Kasuta pintsettide teravamat otsa.

4. Paigalda kunstripsmeid. Kasuta pintsette kunstripsmete paigaldamiseks, sel viisil ei saa sõrmed liimiga kokku ja tulemus on veatu.

5. Kujunda kaunis maniküür. Kas tahaksid oma küüntele kauneid küünekleepse või kivikesi kinnitada? Kasuta nende paigaldamiseks pintsette.

6. Eemalda tüütuid lemmiklooma karvu oma riietelt. Karvaeemaldusrull ei pääse kõikidele kohtadele hästi ligi, seega mõnikord võib pintsettidest palju abi olla.

7. Eemalda pindusid, okkaid vms. Pintsetid võiksid alati olla ka esmaabitarvete juures, sest nende abil saab kergesti pisikesi okkaid jms eemaldada.

8. Aja niit nõela silmast läbi. Pintsetid on abiks ka õmblemisel – kui niidiots ei taha läbi nõelasilma pugeda, võta appi pisikesed pintsetid, mis niidiotsa kergesti nõelasilma juurest kinni püüavad.

9. Haruta sassi läinud kette lahti. Õrnu käe- või kaelakette võib olla keeruline sõrmedega lahti harutada, palju abi võib olla aga pintsettidest.

10. Eemalda karvu vms duši äravoolust. Kas pole mitte tüütu, kui juuksekarvad ja muu praht duši äravoolu ummistavad? Selle tarbeks tasuks soetada suuremad pintsetid, mille abil saab äravoolu kergesti puhastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles