Kaerahelbed aitavad võidelda iluvigadega ja parandavad välimust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kaerahelbeid soovitatakse kaalujälgijatel hommiksöögiks süüa. Kuid lisaks sellele võib kaer ka sinu ülejäänud välimusele hästi mõjuda.

Kasulikke nippe, kuidas kasutada kaera ja kaerahelbeid ilutootena, vahendab healthmeup.com:
 

1) Akne vastu – Kaerahelbed võivad olla tõhus ravim akne vastu. Keeda kaerahelbeid, kuni need muutuvad pehmeks ja seejärel lase paar minutit jahtuda. Pane see oma nahale ligikaudu kümneks minutiks ja seejärel pese maha. Kaer eemaldab nahalt liigse rasu ja tapab baktereid, mis põhjustavad aknet.

2) Kuivšampoonina – Kuivšampoon on hea viis, kuidas rasvaseid juukseid varjata. Kuid kalli kuivšampooni ostmise asemel saab kasutada kaerahelbeid. Pane kaerahelbed ja sellele võrdne kogus söögisoodat köögikombaini ja töötle seda, kuni see muutub pulbriks. Masseeri seda pulbrit oma pähe juuksejuurtele, et eemaldada üleliigne rasv.

3) Kehakoorijana – Kaera saab kasutada ka keha koorimiseks. Selleks sega omavahel kokku kaks supilusikatäit kaerahelbeid ja üks supilusikatäis söögisoodat. See koorija on õrn sinu nahale, kuid siiski eemaldab surnud naharakud, mis muudavad su naha tuhmiks ja väsinuks.

4) Loodusliku näoveena – Kaerahelvestest saab teha looduslikku puhastusainet, millega oma nahalt mustust eemaldada ja poore puhastada. Selle jaoks leota kaerahelbeid vees ja piimas ning kasuta seda oma näonaha puhastamiseks. Kaer jätab naha pehmeks ja siledaks ning muudab poorid väiksemaks.

5) Päikesepõletuse vastu – Kaera ja kaerahelvestega saab leevendada ka päikesepõletust. Keeda kaerahelbeid ja lase seejärel mõnda aega jahtuda. Seejärel kanna see päikesepõletuse peale. See aitab päikesest kahjustunud nahal kiiremini taastuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles