Kümme asja, mida mees tahaks esimesel kohtingul naise suust kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised ei oska meeste mõtteid lugeda, seega on mõnikord hea, kui mehed jagavad ise nõu, mida nad tahaksid teatud olukorras naiste suust kuulda. Siin on mõned näited, mida võiks esimesel kohtingul mehele öelda. 

1. «Sa näed täna kena välja»

Naised on harjunud komplimentidega, kuid mõnikord tahavad ka mehed kuulda, et nad näevad nägusad välja, kirjutab Yahoo! Shine. Piisab sellest, kui kiidad mehe kampsunit või särki, juba see tõstab tema enesekindlust. 

2. Kiida mehe huumorisoont

Ära palu tal endale anekdoote rääkida, aga kui ta ütleb midagi, mis sind naerma ajab, ära karda talle selle eest komplimenti teha. Naiste naer on meeste jaoks vastupandumatu, eriti siis, kui see naer on veidike omapärane. Sinu naer annab mehele märku, et sa mõistad tema nalju ja pead teda atraktiivseks.

3. «Ma olen oma perekonnaga lähedane»

Meestele meeldib see, kuidas naised löövad oma perest rääkidest särama. Aga kui sa pole oma pereliikmetega eriti lähedane, siis ei tasu hakata selle kohta valetama.

4. Räägi oma lahedast nädalavahetusest

Aktiivne seltsielu viitab sellele, et sa ei istu vabal ajal kodus ega igavle. Samuti näitab see mehele, et teisedki mehed võivad olla sinust huvitatud ja et tõsine suhe oleks sinu jaoks kirsiks koogil. Oma tegemistest rääkimine jätab mulje, et sa oled lõbus ja hea kaaslane, seega räägi mehele julgelt, kui tegid nädalavahetusel midagi toredat.

5. «Võtame veel ühe»

See võib tähendada veel üht jooki või midagi muud, mis viitab sellele, et kohting võiks veel jätkuda. Sel viisil mõistab mees, et sa tahad temaga veel aega veeta ja tahaksid teda tundma õppida.

6. «Oh! Mulle meeldib ka see (raamat/ajakiri/film/bänd/vms)»

Mida omapärasemad ühised huvid teil on, seda parem. Kuid ära hakka valetama, tunnista seda vaid juhul, kui miski tõepoolest meeldib sulle.

7. «Me võiks mõnikord koos sinna minna»

Kui kohting läheb hästi ja üks teist räägib mõnest lahedast baarist, siis võiksid välja pakkuda, et lähete sinna mõnikord koos. Või miks mitte ka sel samal õhtul, kui aeg pole veel väga hiline.

8. Natuke võid ka ennast kiita

Enesekindlalt oma oskustest ja hobidest rääkimine võib nii mõnelegi mehele muljet avaldada. Mehed tahavad teada, mida sa hästi oskad ja mis sind huvitab, mida rohkem sa endast räägid, seda suuremat huvi ta sinu vastu tunneb.

9. «Kas teeme arve pooleks?»

Paljud härrasmehed tunnevad kohustust kohtingul olles arve tasuda, kuid see ei tee paha, kui pakud välja, et teete arve pooleks. Järgmine kord võib ta ju ise maksta.

10. «Mul oli väga lõbus»

Mehed ei pane alati kõike tähele. Kui ta saadab sind su koduukseni, siis ta mõtleb pidevalt sellele, kas te ka suudlete või mitte. Kui ütled talle, et sul oli temaga lõbus, siis see annab talle märku, et tema meeldib sulle sama palju kui sina talle. Ja see annab mehele märku, et ta võib sind suudelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles