Meestele: kümme viisi, kuidas võid kohtingu ära rikkuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Edukas kohting oleneb väga paljudest teguritest ning mehed võivad tihti selle pahaaimamatult oma käitumisega ära rikkuda.

Kümme viisi, kuidas võid oma kohtingu ära rikkuda, vahendab Askmen.com:
 

1) Halb muusikavalik – Kui kutsud endale naise külla, siis vali hoolega, mis muusikat sa romantilisele õhtule taustaks paned. Muusika on märk sellest, milliseks õhtu kujuneb. Ära pane midagi liiga plikalikku, näiteks Miley Cyrust või Avril Lavigne’i, ja väldi klišeesid. Kui rokkmuusika võib muuta seksi põnevamaks, siis esimesel kohtingul ei tasu ka seda panna, kui te just mõlemad rokiarmastajad pole.

2) Telefonile vastamine – Ära mitte mingil juhul katkesta suudlemist, et telefonile vastata. Kõige parem on üldse, kui telefon on kohtingu ajal hääletu või väljalülitatud. See võib olla häiriv tegur ning rikkuda tuju teil mõlemal.

3) Kompamine – Kui sa puudutad naise keha sihitult ja kohmakalt, siis sa ei eruta teda üldse ja jätad ebaküpse mulje. Keha katsudes liigu süsteemselt ühest piirkonnast teise – alguses puuduta õrnalt ning seejärel kirglikumalt. Ainult rindu katsudes võid jätta talle mulje, et oled endiselt puberteediealine.

4) Anumine – Naine tavaliselt otsustab juba enne kohtingut kui kaugele on ta sinuga valmis minema. Kui ta ei plaani sinuga seksida, siis kirglik hüvastijätusuudlus võib tema meelt muuta. Aga ära kunagi hakka naist paluma või anuma, et ta sinuga magaks. See mõjub väga ebaseksikalt ning peale seda ei taha naine sinuga tõenäoliselt enam üldse tegemist teha.

5) Isekas olemine – Naise seksuaalse erutuse tippu viimiseks läheb aega. Ta vajab orgasmi saamiseks suudlusi, puudutusi ja hellitusi. Kui teie kohting viib seksini, siis ära ole voodis isekas! Keskendu ka tema naudingule, mitte ainult enda omale. Vastasel juhul võib tal igav hakata ning sinuga magamisest jääb halb maik külge.

6) Halb suudlemine – Kui sa ei suudle hästi, siis naisel võib otsekohe huvi kaduda. Hüvastijätusuudluse ajal kontrolli oma keelt ja ära suru seda naise kurku. Samuti on väga ebaseksikas lakkuda tema hambaid, lõuga, põski või otsaesist.

7) Kirehoos rääkimine – Sõnaliste juhendite andmine on aktsepteeritud ja kasulik, kuid seda ei tasu ka liiga palju küsida. Ole kirehoos võimalikult loomulik ja ära katkesta seda küsimustega, kas naisele meeldib see või teine. Sa peaksid ise naise reaktsioonidest aru saama, mis talle meeldib.

8) Liigne kiirustamine – Naise vastu peab välja näitama austust ning mitte kohe teda voodisse meelitama. Selleks peab looma õige meeleolu. Seega tasub kohtingul võtta asju rahulikult ja mitte liigselt kiirustama.

9) Pidevalt luba küsimine – Enamikele naistele meeldivad mehed, kes on enesekindlad ja oskavad initsiatiivi võtta. See võib olla väga ebahuvitav, kui sa iga liigutuse kohta temalt luba küsid. Näiteks küsimus «Kas ma võin sind suudelda?» võib tekitada piinlikkustunnet ja kire tappa. Tunneta ise olukorra põhjal, milline käitumine oleks sobilik ja hea.

10) Naise kontrollimine – Ära pane naise kätt oma genitaalide peale, kui ta seda ise pole kirehoos teinud. See mõjub väga ebaseksikalt ja tekitad temas tunnet, nagu tahad teda kontrollida ning surud asju peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles