Ilu-lounge: suvised soengunipid iga ilma jaoks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soengu autor on Jane Ibrus.
Soengu autor on Jane Ibrus. Foto: Jelena Rudi

Pulmapeod, festivalid, välipeod - suvel on oi kui palju põhjuseid, et end ehtida ja särada. Palju on räägitud millise jumestusega peole minna, aga sama tähtis on ka õige soengustiil valida.

Vihmase ja tuulise ilma soeng

Tujuka ilma puhul sobib kõige paremini klassikaline ülespandud soeng. Soengus võiks olla võimalikult vähe lahtiseid ja rippuvaid  juukseotsi, mis võivad vihma ja tuulega ära vajuda.

Soengu tegemisel kasuta kõigepealt kuumakaitset, mis aitab kaitsta juukseid kuumtöötlusel ning  annab läiget. Soengu põhjal oleks hea kasutada juuksepuudrit, mis aitab juukseid siduda ja kindlustab soengu tugeva «vundamendiga».  Soengu modelleerimiseks kasuta keskmise tugevusega juukselakki, millel on ka niiskuskaitse. Soengu fikseerimiseks sobib märglakk, mis annab soengule tugeva ja kauakestva püsivuse ning imelise läike.

Päikselise päeva soeng

Ole loomulik! Säravad, laines, pehmed ja paksud kiharad on õige valik. Soeng peab näima seksikas, aga mitte kättesaamatult keeruline. Kuidas seda saavutada, õpetame siin! 

1. Alguses palsam, alles siis šampoon 

Selline vangerdus on vajalik, kuna palsam küll toidab juukseid, aga muudab need ka raskeks. Peale palsamit aitab šampoonitamine juuksed jälle õhulisse soenguvormi. Eelista tavalist niisutavat sarja toitva asemel, sest viimast on raske juustest välja pesta. Kui juuksetüüp on väga kuiv, kasuta palsami asemel kerge tekstuuriga juukseõli.

2. Naiselik soenguvorm

Saavutad selle kergelt, kui unustad mõtte, et juuksepind peab lõpuks ülisile olema. Seksika volüümi saad siis, kui jätad juuksetekstuuri meelega veidi karvaseks.

3. Takjarullid on tagasi!

See võib tunduda küll vanamoodne, aga ekstra suured rullid annavad uskumatu kohevuse, kui aitad neid veel järele vähese föönitamisega.

4. Lisa tekstuuri

Lisa niisketesse peopesadesse veidi juuksevõid ja kortsuta salke pihus. See kaitseb juuksekarva ka külma ja tuule eest.

5. Pehme koolutus

Niiskete juuste föönitamisel kasuta suurt rullharja. Suuna juukseotsad näost väljapoole ja pihusta säraspreid valmis soengule käsivarre kauguselt. Eriti sensuaalse tulemuse saad, kui teed seitli ühele poole ja lokitad kergelt juuksesalku suunaga näolt väljapoole. Kindlasti säti seitel paika, kui juuksed on veel niisked, siis püsib see kindlalt paigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles