Kodused maskid juuste väljalangemise vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juuste väljalangemine on aina sagedasem probleem nii meeste kui ka naiste seas. Koduste maskidega on õnneks võimalik seda leevendada.

Juuste väljalangemine võib tuleneda paljudest teguritest - geenidest, haigusest, stressist. Õnneks on selle vastu olemas maskid, mida saab valmistada kodustes tingimustes, kirjutab Healthmeup.com. Arstid soovitavad juuste ravimiseks ja tervendamiseks kasutada eelkõige looduslikke vahendeid.
 

  • Rohelise tee-munakollase mask

Võta üks munakollane ja kaks supilusikatäit värskelt valmistatud kanget rohelist teed. Sega seda kuni saad vahutava, kreemja segu. Kanna see oma juustele ja hoia seda 30 minutit peas. Pese mask šampooniga maha ja seejärel kasuta palsamit.

  • E-vitamiini rikas juukseõlimask

Sega klaaspudelis kokku võrdsetes kogustes kookosõli, mandliõli, kastoorõli ja lavendliõli ning lisa sinna kolme E-vitamiini kapsli sisu. Sega korralikult ja seejärel masseeri sellega oma peanahka. Jäta see ööseks peale ja pese järgmisel hommikul juukseid šampooniga. Parimateks tulemusteks tuleb seda maski teha üle päeva. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles