Linnainimese sügisene suvemood

, ajakirjandustudeng
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehreem, 25, raamatupidaja
Mehreem, 25, raamatupidaja Foto: Kairit Kütt

Kairit Kütt püüdis Londoni tänavail kaadrisse neid, keda senine suvine jahedus ja tormituuled pole vähem värvikaks sundinud.

Vaatamata sellele, et sarnaselt Eestiga pole ka Suur­britannia pealinna elanikud saanud just iga päev kuuma suvega kiidelda, leiavad nad oma riidekapist silmapaistvad rõivad ja aksessuaarid üles.

Näiteks ülesuuruses mantlid ja jakid leiavad tee Londoni tänavatele igal aastaajal ja tundub, et lai mantlilõige on endiselt paljude lemmik, nagu ka põnevate mustrite, kangaste ja rõivakihtidega mängimine. Ka teksajakid on viimasel ajal üleilmse comeback’i teinud ja muidugi ei saa ka moeteadlikud britid sellest moerongist maha jääda.

Kui neile aga tundub, et riietusega pilkude püüdmisest on vähe ja välimuse võiks veelgi huvitavamaks muuta, võõbatakse juuksed silmapaistvat tooni – nii on kindel, et tänavatel märkamatuks ei jää.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles