Lõpuks ometi randa - mida panna selga?

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus moenähtus julgematele: rannariided kolivad tänavale – bikiinid 22,95, 
pluus 35,95 ja püksid 39,95 eurot, Monton. Eeskujuks veel Michael Kors (ülal) ja Matthew Williamson.
Uus moenähtus julgematele: rannariided kolivad tänavale – bikiinid 22,95, pluus 35,95 ja püksid 39,95 eurot, Monton. Eeskujuks veel Michael Kors (ülal) ja Matthew Williamson. Foto: SCANPIX

Suurt moerevolutsiooni rannariiete seas tänavu toimunud ei ole. Küll aga on varasemast kõrgemalt hinnas supeltrikood, päevituspükste retrolikult kõrgem vöökoht ja sirgem-katvam lõige ning õhulised tuunikad, särkpluusid, rannakleidid ja hõlstid. Ka see, et bikiine võib julgelt tänavariietuses demonstreerida, on uuem nähtus. 

Randa sobivad ka šortsid, sarongid, tuunikad

Anne Metsis

Eesti Naise moetoimetaja

Bikiiniteema on mind erutanud igal kevadel, kui on käes aeg otsida poest moeseeria ja endagi jaoks päevitusriideid, mis oleksid võluvad mitte ainult teismeliste või supermodellide seljas. Kuid ikka ja jälle võtab valik pettunult ohkama. Seevastu internetipoed, näiteks asos.com, kirendavad just sellistest puusi katvatest, põnevate väljalõigete ja volangidega moekatest ujumistrikoodest, mida otsin.

Aga kus on sellised meie proovikabiinides passitamiseks? Diskuteerides kauba vahendajatega, on vastused stiilis «Inimestele ei meeldi sellised! Need ei tee jalgu pikemaks» vms. Uskuge, kõrge puusalõikega, niudeid paljastavad bikiinipüksid on vaatamisväärsus ehk ainult Pamela Andersoni seljas ja sedagi 25 aastat tagasi!
Minu soovitus: keha pruunistamise ja merevees kümblemise intiimset tegevust võiks nautida täiesti ilma riieteta. Avalikkuses patseerimiseks aga valida just sellised riided, milles end kindla ja ilusana tunda – šortsid, sarongid, läbipaistvad tuunikad. Moe vaatenurgast on nii bikiinide kui ka trikoode juures uudseks võtteks nende muidu katva tegumoe puhul väljalõiked kehal, puusadel, kõhul.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles