Kuidas kulutada meikimisele hommikuti vähem aega?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hommikuti on võimalik aega säästa ka meigi tegemise arvelt, tänu millele saad kauem magada või rahulikumalt teiste asjadega tegeleda.

All Women Talk portaal vahendab seitset nippi, kuidas hommikuti meikimise peale vähem aega kulutada:
 

1) Korrasta oma meigikott – Paljud inimesed hoiavad ühes suures meigikotis kõiki oma kosmeetikavahendeid. Igapäevaselt kasutatakse nendest ainult väheseid tooteid. Sellepärast tasub oma meigikott korrastada ja panna eraldi sellised meigivahendid, mida sa iga päev ei kasuta. Niiviisi leiad vajalikud tooted kiiresti ilma kotis sobramata üles.

2) Kasuta BB-kreemi – BB-kreem on parim lahendus kiire elutempoga naisele. See täidab lisaks jumestuskreemile veel päevakreemi ja päikesekaitse funktsiooni. Seega ei pea sa enam kasutama mitut kreemi korraga, vaid saad ka ühega hakkama. BB-kreem ei ummista poore ning tagab ilusa ühtlase jume.

3) Säästa oma kulme – Igal hommikul ei maksa pinsettidega kulmude kallale minna. Kulmude kitkumine on täpne protsess, mis võtab palju aega. Harju rohkem oma loomuliku välimusega ning lase kulmudel olla puutumata. Ka täidlasemad ja korrapäratumad kulmud võivad olla väga ilusad.

4) Loobu kunstripsmetest – Püsivate ripsmepikenduste asemel panevad osad inimesed omale igal hommikul kunstripsmed. See võtab aga väga palju aega ja on keeruline protsess. Neid ei ole otstarbekas kanda päevasel ajal – need tasub peale panna õhtul peole minnes. Tööl ole ikka oma loomulike ripsmetega.

5) Kasuta ripsmekoolutajat – See võtab aega kõigest mõned sekundid ning toob su silmad rohkem esile. Kui sulle meeldib suhteliselt tugev silmameik, siis koolutajat kasutades saad sa loobuda silmapliiatsist ja lainerist. Koolutatud ripsmed koos ripsmetušiga teevad su silmad suuremaks ja sa näed palju värskem välja.

6) Loobu näoveest – Osad inimesed kasutavad hommikuti näovett, kuid aja säästmiseks võib sellest loobuda. Sellel ei ole sinu näonahale nii suurt mõju, et seda igapäevaselt kasutama peaks.

7) Kasuta multifunktsionaalseid meigitooteid – Meigivahendid, millega saab teha mitut asja, on kiire elutempoga naise jaoks asendamatud. Üheks asendamatuks tooteks on juba eelnevalt mainitud BB-kreem. Kuid näiteks saab veel kasutada ripsmetušši, mille harjaga võib ka kulme kohendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles