Nõuandeid, kuidas rindu pringimaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed ja naised võivad paljudes asjades erimeelel olla, kuid kindlasti on mõlemad sugupooled nõus, et rinnad on kõige kaunimad siis, kui need on pringid. Pole vahet, kas sul on suured või väiksed rinnad, kõik naised kardavad seda, et nende rinnad võivad välja venida ja inetult rippu vajuda.

Vanus, kaalutõus või -langus ja rasedus võivad rindu mõjutada ning nende elastsust vähendada. Rippus olevad rinnad ei näe kõige kaunimad välja ja see mõjub negatiivselt naise enesekindlusele. Õnneks on mitmeid mooduseid, kuidas rindade elastsust taastada ja rindu uuesti pringiks muuta, kirjutab terviseportaal Healthmeup.com.

Rindade regulaarne masseerimine muudab rinnad ajapikku pringimaks. Peale selle teeb massaaž rinnad ka pehmemaks. Masseeri rindu iga nädal oliiviõliga.

Väldi kõhuli magamist, sest rindadele ei mõju hästi, kui keharaskus avaldab neile survet.

Veendu, et su rinnahoidja oleks õiges suuruses ja toetaks korralikult su rindu. Vales suuruses rinnahoidja tekitab ebamugavust ja näeb inetu välja.

Rindu saab pringimaks muuta ka paari harjutuse abil. Proovi järgmisi harjutusi, et oma rindade elastsust taastada ja neid taas pringiks muuta: kätekõverdused, kükid, raskuste tõstmine rinnalt. Tee igat harjutust 8-16 korda ning korda kolme harjutust 1-3 korda järjest.

Rindu tuleks iga päev ka niisutada. Niisutav kreem niisutab rindade õrna nahka ja aitab elastsust säilitada. 

Korra nädalas võiks rindadel ka «maski» kasutada. Purusta värske kurk ja sega see rammusa kohvi- või vahukoore ning ühe munavalgega. Kanna segu rindadele ja lase umbes 20 minutit mõjuda, seejärel loputa. Nagu näomask teeb näonaha pringimaks, teeb ka see kodune segu rinnad pringimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles