Millised rõivaesemed jätavad mulje, et oled tegelikust saledam?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tumedad teksased ja pikad pluusid või kardiganid muudavad saledamaks. Pildil näitlejanna Malin Akerman.
Tumedad teksased ja pikad pluusid või kardiganid muudavad saledamaks. Pildil näitlejanna Malin Akerman. Foto: SCANPIX

Võib-olla oled kaalus alla võtnud, kuid vale riietuse tõttu ei paista su pingutused sugugi silma. Women's Health Magazine toob välja viis head nõuannet, kuidas rõivaste abil end saledamaks muuta.

Alt laienevad teksased. «Teksapüksid peaksid õigeid kohti rõhutama,» sõnas moeraamatu autor Jill Martin. «Kõige kenamad on tumedad alt laienevad teksased. Laienev säär muudab jalad näiliselt pikemaks ja pükste kandja saledamaks.» Sobita teksased kokku pikema topi ja näiteks nahktagiga.

Rõivaesemed, mis teevad keha pikemaks. «Kõik rõivaesemed peaksid olema sellised, mis muudavad naise saledamaks,» soovitas kuulsuste stilist Robert Verdi. «Kõige suurem viga on see, kui arvatakse, et suuremad rõivaesemed muudavad sind saledamaks.» Otsi poest pikki kardigane, salle, suuri kaelaehteid, mis muudaksid keha näiliselt pikemaks.

Õige lõikega kleidid. «Kleidi valikul tuleks eelistada liivakellalõikega kleite, mis on keskkohast keha ümber, kui siis langevad vabalt,» soovitas stilist Lisa Whitcraft. Kui tahaksid oma käsivarsi varjata, otsi varrukatega kleite või pane kleidi peale kerge kardigan.

Rõhuta oma vöökohta. Lai valge tuunika võib olla riideese, mida sa iialgi selga ei tahaks panna, kuid kui su keskkoht on vööga välja toodud, siis võib valge tuunika sobida ka kogumakale naisele. Verdi soovitas valida peenike vöö, mille abil keskkohta rõhutada. «Tasuks silmas pidada ka seda, et mida kaugemal oled sa põrandast, seda pikema mulje jätad. Seega, naised, kandke julgelt platvormkingi,» lisas Verdi.

Pikad, tumedad püksid. Otsi pikki pükse, mis ulatuksid su jalanõudeni ja mis muudaksid su figuuri pikaks ning saledaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles