Seitse levinud arvamust naiste kohta, mis vastavad tegelikult tõele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Stereotüübid on levinud uskumused teatud sotsiaalsete gruppide kohta, mis põhinevad eelarvamustel. Kuigi mõned stereotüübid on täiesti ebausutavad ja väärad, leidub ka neid, just naiste kohta, mis on täiesti tõesed.

Järgnevalt on välja toodud levinud arvamused naiste kohta, mis on välja kujunenud seetõttu, et sageli on täheldatud just naisi neid asju tegemas või vastavalt käitumas, kirjutab Allwomenstalk.

Naised on tundlikud

Usutakse, et naised on väga tundlikud olendid. Ilmselt leidub ka selle väite puhul erandeid, kuid üldiselt tuleb tunnistada, et naised on tõepoolest õrnad ja tundlikud. Hoolimata sellest, kui tugeva ja iseseisva naise muljet üritab õrnema soo esindaja endast jätta, peitub tema sees siiski õrn tütarlaps.

Naised armastavad rääkimist

Olgu tegemist kuulujuttude arutamise või niisama lobisemisega, naistele meeldib rääkida! Naised tahavad oma mõtteid jagada ja teistega läbi verbaalse suhtluse tugevaid sidemeid luua. Anna naisele vaid jututeema ja jälgi vaikides, kuidas ta hakkab seda iga nurga pealt lahti harutama. See on naise loomulik olek, ära ürita teda muuta.

Naised ei kannata alkoholi

Teaduslikult on tõestatud, et naiste kehas on vee ja rasva suhe tunduvalt madalam kui meestel, seega ei talu naised nii suuri alkoholikoguseid kui mehed. Lisaks toodavad naiste kehad vähem maksaensüüme, mis muudavad alkoholi passiivseks. 

Naised on õelad

See vastab teatud olukordades tõele. Pole õige väita, et kõik naised on kogu aeg õelad ja pahatahtlikud, õigem oleks öelda, et kõik naised on võimelised õelad olema. Ka kõige rahulikum ja ratsionaalsem naine võib mõnes olukorras murduda ja end teiste kulul välja elada.

Naised on emotsionaalsed

Naised on äärmiselt emotsionaalsed olevused! Naised mõtlevad palju, tõlgendavad asju omal moel ja loovad teiste inimestega emotsionaalsemaid sidemeid kui mehed. Mõnes olukorras võib see naiste nõrkuseks olla, kuid enamasti on see pigem tugevuseks. Naised on kaastundlikud ja mõistavad maailma hoopis teisiti kui mehed.

Kui naisel on paha tuju, tahab ta magusat süüa

Ilmselt olete näinud romantilisi komöödiaid, kus naised haaravad paha tuju korral jäätise või muu maiuse ning söövad selle kiiremas korras ära. Kui oled mõelnud, kas see ka tegelikult nii on, siis jah, see vastab tõele. Naised otsivad sageli toidult lohutust. Kuigi see ei lahenda naiste probleeme, on mõnikord siiski mõnus kiusatustele järgi anda.

Naised räägivad oma sõbrannadega kõigest

Lähedased sõbrannad ei varja teineteise eest midagi. Nad jagavad isegi asju, mis näiteks meeste arvates ei ole üldse mainimist väärt. Eriti agaralt jagavad naised oma sõbrannadega kõike, mis juhtub nende armusuhetes. Nad ootavad, et sõbrannad jagavad neile nõu ja räägivad ehk oma kogemustest. Vajadusel leiab naine sõbrannadelt ka lohutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles