Meestele: neli asja, mida võiks naiste kohta teada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meesteajakiri Men's Health uuris seksikalt näitlejannalt Jaimie Alexanderilt, mida võiksid mehed naiste kohta teada. Alexander soostus avaldama neli saladust, mida mehed on küll võib-olla juba kuulnud, kuid millele nad pole siiani suurt tähelepanu pööranud.

1. Flirtimislaused - ka kõige labasemad - võivad mõnikord toimida. 

«Huumor on kõige parem viis, kuidas naisele läheneda. See on väga atraktiivne, kui mees on võimeline enda üle nalja viskama. Ja mis tal ikka kaotada on? Üks noormees esitas mulle kunagi juba ammu kasutusel oleva «kas sa said haiget, kui taevast kukkusid?» küsimuse. Ma hakkasin naerma, sest ta oli kõigest teismeline, aga see juhtum ajas mind veel hiljemgi naerma. Kõigile naistele meeldivad naljakad mehed. Ära karda naise juuresolekul veidike nalja visata,» soovitas Alexander. 

2. Originaalne kohting avaldab igale naisele muljet.

«Kõige klišeelikum kohting on naise õhtusöögile kutsumine,» ütles Alexander. «Tunduvalt põnevam ja ootamatum on see, kui mees käib välja idee midagi päevasel ajal koos teha. Minge matkama või külastage loomaaeda. Kui kõik läheb hästi, võite edasi minna õhtusöögile. Kõige halvem kohtinguidee on kinno minek. Seal ei saa teineteist tundma õppida, te vaid istute kohmetult kõrvuti ega pruugi end vabalt tunda.»

3. Naine paneb tähele, kuidas mees võõrastega käitub.

«Olin kord kohtingul ja meie ettekandja pillas hunniku taldrikuid maha. Mu kaaslane aitas ettekandjal need üles korjata, see jättis mehest mulle väga hea mulje. Ma ei kannata mehi, kes käituvad ettekandjatega justkui need oleks alamast klassist. Ka see jätab halva mulje, kui mees pidevalt oma söögi üle viriseb. Mulle ei meeldi olla koos inimestega, kes on pidevalt rahulolematud,» rääkis näitlejanna.

4. Kallid kingitused ei aita naise südant võita.

Alexander pani meestele südamele, et tähtpäevade puhul ei tasu kingitustega liiale minna. «Kallis kingitus näitab vaid seda, et mees arvab, et temast üksi ei piisa. Pigem kingi naisele midagi, mis tuleb sinu südamest. Tee talle ise midagi. Kõige lihtsam on naisega koos olla, ta hindab su seltskonda ja naudib seda. Pealegi on see isiklikum kui materiaalne kingitus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles