Moeblogija Anni Jürgenson: lilled pähe ja kaunad jalga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Moeblogija Anni Jürgenson esitleb Kriss Põldma uusi ehteid ja jahedasse suvesse sobivaid viltsusse.

New Vintage by Krissi uus ehtekollektsioon Rocking Tropic on eelkõige inspireeritud disainer Kriss Põldma troopilistest reisidest. Päike, kuumus, värvid ja eksootika on märksõnadeks uutele ehetele, mida kaunistavad korall, türkiis ja värvitud hauliit. Kokku on viidud nurgelised ja jõulised värvid, õrnad ketid ja puhas joon. Nende ehetega sobib alustada päeva kontoris, kulgeda sealt sujuvalt lõunatunniks randa ja õhtul edasi kohvikuterrassidele sumedat suveõhtut nautima.
Ehteid täiendab noore disaineri Jonurme rõivadisain. Vt ka veebipoodi www.nvbyk.com ja Loomeinkubaatorisse.

Jahedas suvetoas või -kontoris on villavildist Eesti KAUNAD täiesti asendamatud jalavarjud. Kärt Ojavee mõnus, soe, õhku läbi laskev ja kerge sussidisain kasvas välja vajadusest mugavate, lihtsate ja ilusate susside järele, mis ei näeks kontoris kandes veidrad välja. KAUNADE neli mudelit on saadaval Eesti Disaini Majas. Hoia silma peal ka KAUNADE veebilehel https://www.facebook.com/kaundesign.

Foto: Erakogu

Suvi on parim aeg juukseaksessuaaride kandmiseks. Rannas seo kübara asemel pähe traadist ja sallist valmistatud peapeal, millega on mugav soengut kaunistada või tuulise ilmaga juuksed näo eest eemale sättida. Ning selle asemel et peole minnes soenguga vaeva näha, pane pähe efektne lillekroon.

Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles