Tunne ennast bikiinides enesekindlalt!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Soojade ilmade tõelist nautimist võib takistada madal enesehinnang. Paljud naised häbenevad oma keha ning hea meelega väldivad bikiinide kandmist.

Geniusbeauty.com toob välja kaheksa viisi, kuidas ennast bikiinides enesekindlalt tunda:
 

1) Ära võrdle ennast teistega – Naisteajakirjades leiduvad pildid modellidest võivad meie enesekindlust vähendada. Kõige rohkem väljendub see enda keha pärast põdemises ja kartuses oma keha bikiinides näidata. Sa pead endale sisendama, et ennast ei tasu teiste naistega võrrelda. Ajakirjades nähtud modellide ja kuulsuste kehad on tihti töödeldud selliseks või on nad pidanud ennast selleks näljutama.

2) Ole tänulik selle üle, mis sul on – Sa pead olema õnnelik, et loodus on sulle sellise keha andnud. Ära keskendu oma keha «vigadele», vaid vaata ennast tervikuna. Negatiivsuse asemel ole oma keha üle uhke. Elus on palju olulisemaid asju kui oma keha pärast rannas muretsemine.

3) Ära lase ebakindlusel endast võitu saada – Paljud naised jätavad randa mineku või päevitamise üldse ära, sest nad häbenevad oma keha. Suvel tuleb päikesest ja ilusatest ilmadest viimast võtta ning mitte lasta ennast oma alaväärsuskompleksidest segada.

4) Keegi ei vaata sind! – See põhimõte on seotud eelmise punktiga. Sa võid põdeda küll oma keha pärast, aga tegelikult mitte keegi ei vaata sind. Rannas tegelevad kõik inimesed oma asjadega ja keegi ei arvusta ega märka sinu keha.

5) Hoolitse oma välimuse eest – Fakt on see, et mida enam naine enda eest hoolitseb, seda enesekindlamana ta ennast tunneb. Enesekindlus ei olene teiste arvamusest, vaid meie enda mõtteviisist. Tee võimalikult palju asju iseenda jaoks. Osta omale ilusad päevitusriided, mis sinu kehakujuga sobivad, ja tee kõik endast olenev, et end oma kehas hästi tunneksid!

6) Austa ennast – Enesearmastus tähendab austust. Sa austad oma keha siis, kui sa toitud tervisliult ja teed regulaarselt trenni. Siis sul pole lihtsalt aega häbelik olla. Kohtle ennast kui naist, kes on ainult häid ja kvaliteetseid asju väärt.

7) Ole aktiivne – Pidev liikumine on hea nii sinu nahale kui ka kehale. Ka rannas saab bikiinide väel aktiivne olla ning siis märkavad inimesed sinu keha iseärasusi veelgi vähem.

8) Naerata! – See on parim viis, kuidas enesekindlust kiirata ja samal ajal bikiinides hea välja näha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles