Igapäevane meik on seotud sinu isiksusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meile kõigile meeldib aeg-ajalt erinevaid meike katsetada, kuid alati ei ole selleks aega. Igal inimesel on välja kujunenud oma igapäevane meigistiil, mis iseloomustab tema olemust.

Women’s Health Magazine toob välja, mida igapäevane meigivalik sinu kohta ütleb:
 

Rõhutatud huuled – Kui sulle meeldib rõhutada oma huuli punase või roosa huulepulgaga, siis sulle meeldib olla tähelepanu keskpunktis. Tugevalt värvitud huuli on raske mitte märgata ning see võib mõjuda väga efektiivselt. See viitab ka sellele, et oled väga värvikas isiksus ning julged silma paista.

Loomulik meik – Sa ei pane igapäevaselt meigile suurt rõhku, kuid tead, mis on sinu parimad küljed ja oskad neid esile tuua. Tähelepanu keskpunktis olemine ei ole sinu jaoks oluline. Sulle meeldib loomulik ilu ning selleks kasutad kõige lihtsamaid meigitooteid: jumestuskreemi, peitepulka ja vajadusel puudrit.

Suitsusilmad – Sinu eesmärk ei ole rahva seas välja paista, aga sulle meeldib siiski meigile rõhku panna. Suitsusilmad mõjuvad seksikalt ja dramaatiliselt, kuid samas ei ole sa liiga ekstravagantne. Sa ei pea olema tähelepanu keskpunktis, aga sul pole otseselt ka midagi selle vastu.

Kassisilmameik – Seda laineriga silmameiki nimetatakse kassisilmaks põhjusega. Kui sulle meeldib seda igapäevaselt omale teha, siis sa oled kartlikum, sissepoole elav ja kaalutlevam inimene kui teised – kuid mitte halvas mõttes. Sa oskad neid omadusi enda kasuks muuta. Sul on hea keskendumisvõime ning oskad asjadele pühenduda – see on põhjus, miks sa viitsid igapäevaselt silmalainerit kasutada.

Ainult ripsmetušš – Sul ei ole palju aega, et igapäevaselt end meikida, kuid sellest ei ole midagi. Sa julged olla loomulik ning oma puhast nahka maailmale näidata. Siiski meeldib sulle oma silmi rõhutada ja ripsmetušš on selleks hea viis. Silmad on ikkagi hinge peegel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles