Laused, mida esimesel kohtingul kindlasti vältida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esimesed kohtingud kujundavad sinust esmamulje ning on aluseks suhte arengule. Selle pärast on oluline, et tekitaksid mehes huvi ja tahtmist sind uuesti näha.

Yourtango.com toob välja süütuna näivad laused, mis võivad mehi esimesel kohtingul eemale peletada:
 

1) «Mul on kogu aeg nii kiire» - Kui sa räägid esimesel kohtingul mehele, kui tihe elugraafik sul on, siis ta võib mõelda: «Tal ei ole minu jaoks aega», «Tal ei suuda suhtele pühenduda», «Tal ei ole järgmiseks kohtinguks aega.» Ükskõik kui kiire elu sul ka poleks, väldi sellest rääkimist. Armastuse leidmiseks lihtsalt peab võtma aega.

2) «Ma olen nii iseseisev, et võin kõike üksi teha» - Kui mees kuuleb sind seda ütlemas, siis ta arvab, et sa ei vaja oma ellu meest. Sa oled eneseteadlik ning ei vaja kellegi abi. Isegi kui see on tõsi, siis see peletab mehi esmamuljel eemale. Miks? Hea mees tahab olla naise jaoks oluline ja tahab tunda, et teda vajatakse. Seega kui sa rõhutad, et sa kedagi ei vaja, siis sa kaudselt ütled, et sa ei vaja ka teda. Sul ei pruugi küll meest vaja olla, aga sa tahad meest, muidu sa poleks kohtingule läinudki.

3) «Mis autoga sa sõidad?» - Sellise küsimuse esitamine võib meest panna arvama, et sa oled ainult raha peal väljas. Isegi kui sa oled lihtsalt suur autofänn, väldi selle küsimuse küsimist. Eksperdid ei soovita tähelepanu pöörata ka mehe kallile kellale või disainerrõivastele. Viimane asi, mida sa teha tahad, on endast materialistlik mulje jätta. Mehed tahavad, et neid hinnatakse nende endi pärast, mitte nende varanduse pärast.

4) «Mu eks on kõige hullem» - Mõnikord suudad sa ennast esimesel kohtingul niivõrd vabaks lasta, et hakkad rääkima väga isiklikel teemadel. Sa avad ennast ning hakkad rääkima sügavamalt oma elust ja oma eelmistest suhetest. Ära tee seda! Oma eksist rääkimine jätab mulje, et sa pole temast veel üle saanud või et sa pole uueks suhteks valmis. See ei näita snd positiivses valguses. Esimesed kohtingud on mõeldud selleks, et te saaksite üksteist hakata tundma õppida ning tuleb rääkida vaid kõige tähtsamatest asjadest.

5) «Mul on nõme töö»- Kui sa hakkad esimesel kohtingul kurtma oma halva töö või rahemurede üle, siis sa jätad endast halva mulje. Sa muutud niimoodi liiga kurnavaks ja see ei ole hea esmamuljeks. Meeste jaoks on oma eluga õnnelikud olevad naised palju kütkestavamad. Oma murede jagamine kohe esimesel kohtingul ei jäta sinust sellist muljet. Selle asemel räägi asjadest, mis sind õnnelikuks teevad ja mis sinu elus hästi on.

6) «Mehi on nii raske leida» - See võib küll tõele vastata, aga oma kohtingukaaslasega ei pea sellel teemal arutama. Kui sa räägid, kuidas sa oled üritanud tutvumisportaalis mehi leida, siis see muudab sind tema jaoks vastumeelseks. Sa tahad jätta endast muljet kui naisest, kes ei otsi meeleheitlikult meest.  Ära räägi talle oma halbadest esimestest kohtingutest - see lihtsalt rikub meeleolu ja vähendab mehe huvi sinu vastu.

7) «Ma olen nii kurnatud» - Paljud mehed kurdavad, et naised kohtlevad neid esimestel kohtingutel nõustajatena. See on eriti levinud siis, kui mehega on lihtne rääkida ja tekib hea side. Sa võid unustada, et oled kohtingul, ning hakkad oma probleemidest rääkima. Esimesel kohtingul peab aga kaaslases huvi tekitama, mitte teda oma muredega kurnama. Kui sa talle oma elu üle kurtma hakkad, siis sa jätad endast halva mulje ning tal võib sinu vastu huvi kaduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles