Tantra meestele: kuidas tunned ära naise orgasmi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Taoistliku filosoofia järgi on mehelik energia Yang, mis on püsimatu, kiire ja aktiivne. Naiselik energia Ying on aga passiivsem, aeglasem ja rahulikum. Tantra praktikad õpetavadki mehi vastupidavust kasvatama, mitte ainult selleks, et naudinguperioodi pikendada, vaid et ka naised, kes vajavad ülessoojenemiseks keskmiselt kakskümmend minutit, jõuaksid orgasmini.

Harjutused aitavad partnerite vahel leida harmooniat ja ühte rütmi, mis muudavad armumängud voolavaks ja nauditavaks, mitte pelgalt võidujooksuks orgasmini. Alljärgnevalt leiad juhendi, kuidas tunned ära, et sinu partner on suguühtesse astumiseks valmis ja millal ta jõuab orgasmini.

1. Naise nägu muutub punaseks ja kõrvad soojaks, mis näitab, et ta on mõttega ja keskendunult suguühte juures. Ta embab meest tugevalt ja suudleb andunult, tundes, kuidas ta sisemus ellu ärkab. Mees võib alustada seksuaalset tegevust õrnalt ja hellalt, vaikselt ja mänguliselt naisesse tungides, jälgides naise edasist reaktsiooni.

2. Tema nina ja nägu muutuvad higiseks, millest võib järeldada, et tema iha on kasvamas. Nüüd võib mehe peenis siseneda naisesse, mitte rohkem, kui viie sentimeetri sügavusele. Sügavamale liikumiseks peaks ootama naise kire veelgi intensiivsemaks muutumist, kui seksuaalakt on juba kõrvetavalt kuumaks muutunud.

3. Ta hingab häälega, mis on muutunud nagu ta kurk oleks kuiv, lamades poosis, kuhu ta on jätnud end erootiliste kogemuste meelevalda. Naise silmad on suletud ja hingates sügavalt, on kirg temas muutunud veelgi tugevamaks. See hetk näitab, et mees võib siseneda temasse kogu suuruses. Sügav side naise ja mehe vahel, hakkab jõudma erootilise ekstaasi kõrgpunkti.

4. Kire kulmineerudes märgub ja kuumeneb naise vagiina. Iga mehe liigutus toob tema kehale naudinguvärinad. Ta kasutab jalgu, pingutamaks oma sisemisi lihaseid, et hoida meest kauem sügaval oma sees.

5. Emmates kirglikult meest, sidudes oma käed ja jalad tugevalt tema ümber, näitab naine, et on valmis tõeliselt sügavaks ekstaatiliseks sisenemiseks oma kehasse. Kogu naise keha muutub kuumaks ja higiseks, ta käed ja jalad lõdvestuvad ja lasevad haardest lahti. Teda valdab tõeline nauding ja rahu, sellises õndsuses jõuabki ta oma erootilise ekstaasi tippu.

Tantra õpetab, kuidas leida sügav side iseenda ja ümbritsevatega. Erinevad loengud, meditatsioonid ja praktilised harjutused aitavad leida tõelise mehelikkuse sinu sees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles