Märke, et sinu kallimast saaks hea isa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Su partner võib olla hea kaaslane, kuid kas temast saaks ka hea isa? Seda saab kindlaks teha mehe teatud omaduste ja käitumise põhjal.

Women's Health Magazine toob välja märke, mille põhjal võib järeldada, et sinu partnerist saaks tulevikus hea isa:
 

  • Ta haarab initsiatiivi - Kui sa oled väsinud ja pakub välja, et teeb sulle süüa või koristab toad ise ära, siis see on märk, et ta on ka lastega sama hoolas. Lapsed vajavad pidevalt tähelepanu ning nendega kaasnevad kohustused, mida ei saa vältida. Kui mees suudab omal algatusel vajadusel sinu eest hoolitseda, siis teeb ta seda ka lastega.
     
  • Ta on õrn - Kas talle meeldib su kätte hoida ja juukseid silitada? Kas ta armastab lemmikloomi? See näitab armastust ja hoolivust. Lisaks tähendab see, et tal on võime emotsionaalsel tasandil inimesega sidet looma, mis on vanematele oluline omadus.
     
  • Ta tuleb stressiga toime - Kas ta sulgub ennast ja mossitab kui midagi teda liialt koormab? See ei ole hea märk. Sa tahad partnerit, kes räägib sulle oma muredest ning tuleb stressiga toime. Lapsed võivad tekitada väga palju stressi - sa tahad neid saada inimesega, kes peab pingele vastu.
     
  • Ta jagab oma toitu - Hea tulevane isa on lahke, mitte kadekops. Kui te olete näiteks väljas söömas ja ta ei lase sul enda toitu proovida, kuigi sinu toitu proovib, siis see ei ole hea märk. See näitab isekust ning et ta pigem hoolitseb enda kui teiste eest.
     
  • Ta teadvustab oma tundeid - Kui ta suudab sulle rääkida oma tunnetest või tulevikust, siis see on hea märk. Kui ta otsustab isaks saada, siis ta võtab seda kohustust samuti tõsiselt. Ta suudab olla sinuga avatud ning räägib, kui teda midagi pahandab või rõõmustab.
     
  • Ta on valmis poes käima, süüa tegema ja koristama - Sa tahad omale lapse kasvatamisel sellist kaaslast, kes tuleb igapäeva kohustustega toime. Kui ta ei ole valmis selliseid töid tegema, siis see on märk, et ta pole piisavalt küps.
     
  • Ta teeb sinu nimel ohverdusi - Kui sa oled haige, siis ta pigem hoolitseb sinu eest kodus ja loobub sõpradega välja minemisest või näeb rohkem vaeva, et sinule head meelt valmistada. Sellised lahked teod näitavad, et ta on kohusetundlik ja paindlik, mis on nii hea partneri kui ka hea lapsevanema tunnus.
     
  • Tema peale saab loota - Kui ta lubab midagi, siis ta ka teeb seda. See on oluline omadus: sa ei saa kasvatada last inimesega, kes ei täida oma lubadusi.
     
  • Teil on hea suhe - Enne laste saamist peab teie enda suhe olema heas seisus. Laste saamine on suhtele tõeline proovikivi ning võib tekitada stressi. Kui te armastate teineteist, teil on hea suhtlus, te austate teineteist, teie vahel on suur sõprus ning te naudite koos aja veetmist - siis on suur tõenäosus, et te saate laste kasvatamisega hästi hakkama. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles