Meestele: ideaalse tüdruksõbra kümme omadust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi iga suhe on erinev, esinevad heal tüdruksõbral teatud universaalsed omadused.

Askmen.com poraal toob välja kümme omadust, mis iseloomustavad head tüdruksõpra:
 

1) Ta on iseseisev - Ükski mees ei taha suhtes olla naise lapsehoidja. Peale rasket päeva on loomulik, et ta ootab sinult tuge. Kuid kui ta ei tule üldse ilma sinuta toime, siis mõjub suhe sulle lämmatavalt. Õnneliku suhte jaoks peavad mõlemad partnerid vajadusel iseseisvalt hakkama saama.

2) Ta on intelligentne - Tegelikkuses ei soovi ükski meest omale rumalat naist, kes oleks ainult ilus. Intelligentsus mõjub naise puhul alati väga kütkestavalt. Arukas tüdruk suudab sind pidevalt üllatada ja hoiab suhte põnevana. Lisaks on hea, kui saad oma kaaslasega täisväärtuslikult olulistel teemadel vestelda.

3) Ta on seksuaalne - Hea tüdruksõber peab sinuga seksuaalselt olema ühel lainel. Teil ei pea olema ühised fantaasiad, aga teil on üksteise vastu tõmme. Sellest olenevalt on teil võimalik seksist avatult rääkida, et mõlema partneri soovid saaksid rahuldatud.

4) Sul on tema vastu tõmme - See on enesestmõistetav, kuid siiski väga oluline punkt. Tüdruksõber peab olema välimuselt sinu jaoks kütkestav. Ta ei pea olema modellivälimusega, kuid sul võiks temaga koos olles tekkida hea tunne.

5) Ta austab sind - See on väga oluline punkt. Sinu tüdruksõber peab sind austama, muidu ei pruugi ta sinuga koos olla õigetel põhjustel. See tähendab, et ta võtab ka tülitsemisel sinu argumente kuulda. Hea tüdruksõber näeb vaeva, et asju sinu vaatevinklist näha, eeldusel, et sina teed seda sama. Austus peab olema vastastikune - on raske teist inimest austada, kui teine ei tee seda vastu.  See reegel on kõikide paaride puhul universaalne.

6)Ta laseb sul mees olla - Ära seo ennast naisega, kes ei lase sul nautida tegevusi, mis meestele meeldib. Naine ei tohiks sul keelata näiteks sõpradega pokkeriõhtul käimast. See tekitab sinus mingi aja möödudes kindlasti vastumeelsust. Hea tüdruksõber laseb sul olla tõeline mees ning toetab sind, kui sul on soovi midagi teha. Naine peab mõistma ja aktsepteerima, et naised ja mehed on lihtsalt erinevad - temale ei pruugi pakkuda huvi sellised tegevused, mis sulle.

7) Ta ei nääguta põhjuseta  - Ükski mees ei taha muuta oma käitumist tüdruksõbra põhjuseta näägutamise peale. Hea naine teab, mille puhul tasub riielda ning mille pärast mitte. Ta teab, millal on põhjust ärrituda ja millal mitte. Siiski tasub hoiduda ka liiga ükskõiksest tüdruksõbrast, kellele sobib, kui sa näireks peale sõpradega väljas käimist öösel etteteatamata koju ei jõua.

8) Ta saab sinu sõprade ja perekonnaga läbi - Hea tüdruksõber näeb vaeva, et sinu lähedastega tuttavaks saada. Ta on alati sõbralik nii sinu perekonnaga kui ka sõpradega. Sõbrad ja pereliikmed võtavad teda omana ning neile meeldib temaga ühes seltskonnas olla.

9) Ta armastab sind - Kui sa oled leidnud naise, kes sind armastab, ning kellega saad olla sina ise, siis tasub temast kinni hoida. Igal inimesel on harjumused ja omadused, mis teist ärritavad, kuid tema suudab nendega leppida. Hea viis aru saada, kas ta sind tõeliselt armastab, on jälgida, kuidas ta sind igapäevaselt kohtleb. Kui ta on sinu vastu alati hooliv ning tähelepanelik, siis on tema tunded siirad.

10) Ta tekitab sinus tahtmise olla parem mees - See võib kõlada imalalt, kuid nii see on. Iga mees, kellel on hea tüdruksõber või naine, tahab tema pärast ise pidevalt areneda ja paremaks muutuda. Ta ei pea midagi selleks ütlema, sa lihtsalt ise tunned nii. See ei pea olema isegi otseselt temaga seotud - sa tahad olla ka oma teistele lähedastele parem sõber või perekonnaliige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles