Mida mehed minevikust meile õpetavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Elu jooksul ristuvad meie rajad erinevate meestega, kes jätavad meie elusse teatud jälje. Nendest suhetest võib saada erinevaid õppetunde.

The Huffington Post toob välja, mida mehed minevikust meile õpetada võivad:
 

  •  Elu esimene armastus

See mees õpetas sulle armastuse kohta rohkem kui keegi teine varem sinu elus. Temaga seostuvad paljud esimesed asjad sinu elus. Tol ajal kujutasid sa ette, et see tunne kestab igavesti ning ei kujutanud elu ilma temata ette. Kuid elu keerdkäigud on ettearvamatud. Aja möödudes te kasvasite üles ja sellest olenevalt kasvasite ka lahku. Ühel hetkel taipasite, et olete koos kõigest mugavusest ja harjumusest, mitte kirest ja armastusest. Suhte lõpp oma esimese armastusega tegi väga paju haiget ning sa ei kujutanud ette, et sa sellest toibuksid. Kuid lõppkokkuvõttes teadsite te mõlemad, et nii oli õige tegu. Heal juhul olete te endiselt teatud määral üksteise eludega seotud nign armastate teineteist sõpradena.

  • Mees lohutussuhtest

Peale esimese armastuse lõppemist võid sa kergelt astuda lohutussuhtesse. Peale pikka aega suhtes olemist on harjumatu jälle vallaline olla ning sa tahad omale jälle meest kõrvale. Mees, kellega lohutussuhtesse astutakse, on tavaliselt sulle lühikesel perioodil toeks ja temaga on lõbus. Kuid kui suhtesse astutakse valedel põhjustel, siis ei tule sellest kokkuvõttes midagi head välja. Selle õppetund on, et enne uude suhtesse astumist on mõistlik mõnda aega vallaline olla. See võib olla nauditavam kui sa arvatagi oskad! Peale seda leiad sa kõige suurema tõenäosusega enda kõrvale inimese, kellega hästi kokku sobid.

  • Perfektne mees

Sul võib olla tutvusringkonnas mees, kes vastab kõikidele kriteeriumitele ja kellel on abikaasa potentsiaali. Ta tundub igas mõttes perfketne. Ta võib sulle meeldida ja sa võid teda isegi armastada, aga säde on puudu. Sa käid temaga kohtamas ning ootad, et sinus süttiksid enamad tunded, kuid seda tõenäoliselt ei juhtu. Lõpus saab teie suhe otsa, sest puudus säde ja õige tunne. Õppetund: usalda oma sisetunnet ning armastust ei saa sundida.

  • Kutt, keda sa ihaldad

Sinu ellu võib sattuda mees, kelle järgi sa lihtsalt oled hull. Sa mõtled temast pidevalt ning kogu sinu energia kulub tema peale. Sa oled armastusest nii pimestunud, et ei märka seda, mida teised näevad: ta ei vääri sind. Võtab aega, kuni see sulle lõpuks kohale jõuab, aga hiljem mõistad sa, et väärid palju paremat. Õppetund: su headel sõpradel võib vahel meeste suhtes õigus olla. Võta nende soovitusi kuulda, kui sa ei taha lõpus haiget saada.

  • Fantaasia poiss-sõber

See inimene võib olla võhivõõras, kuid sul on millegi pärast temaga kinnisidee. Te kohtute ning sa tunnet seletamatut tõmmet. Sa tunned, et tema võib see õige olla. Võib-olla areneb sellest midagi enamat välja, kuid enamasti jääb see ühekordseks asjaks. Reaalsus ei lange fantaasiatega tavaliselt sellistel puhkudel kokku. Tõelised suhted arenevad välja pikema perioodi jooksul ning armastust esimesest silmapilgust enamasti pole olemas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles