Ebaharilikud ilunipid, mida sa varem kuulnud pole

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Unusta kõik klassikalised ilunipid, mida sa varem kuulnud oled. Teatud ebaharilikud meigi pealekandmise viisid võivad sinu välimust palju paremaks muuta.

Professionaalid jagavad Glo portaalis ebaharilikke ilunippe:
 

  • Kanna puuder peale enne jumestuskreemi - Sind on kindlasti õpetatud, et esmalt tuleb kanda näole jumestuskreem ja seejärel puuder. Kuulsuste meigikunstnik soovitab aga teha vastupidi. Kõige pealt pane näole päevakreemi, nagu sa tavaliselt teed. Seejärel kanna tervele näole õhuke puudrikiht. Õhuke puudrikiht annab samasuguse tulemuse nagu tavaline meigi aluskreem ning loob ühtlase pinna, kuhu jumestuskreemi panna.
     
  • Tee ripsmed märjaks -Meigikunstnikud soovitavad ripsmed enne ripsmetuššiga värvimist märjaks teha, kui need hoiavad halvasti. Lisaks võib metallist küüneviiliga ripsmekarvu kohandada, et need paremini hoiaksid.
     
  • Värvi ripsmeid pintsliga - Võta lapiku otsaga lauvärvipintsel, tee see ripsmetuššiga kokku ning kasuta seda alumiste ripsmete värvimiseks. Lauvärvipintsliga on mugavam alumisi ripsmeid värvida ning tulemus jääb ilusam.
     
  • Pane päikesepuudrit nina peale - Pane oma ninaotsale veidi päikesepuudrit, et su nina tunduks väiksem. Kasuta tooni, mis on üks või kaks tooni tumedam kui sinu enda nahk.
     
  • Kasuta külmkappi - Hoia oma jumestuskreemi suvel külmkapis. Kui sa seda peale kannad, siis see aitab kuumadel suvepäevadel nägu jahutada. See soovitus kehtib kõikide vedelate peitekreemide puhul.
     
  • Kanna peale vähem jumestuskreemi - Jumestuskreemi ei ole otstarbekas panna tervele näole. Veatu välimuse jaoks kanna jumestuskreemi ainult näo keskosale vertikaalselt ning hajuta seda sealt laiali. Enamasti ei ole vaja panna seda terve näo peale - tulemus võib jääda ebaloomulik.
     
  • Pane huultele suhkrut - Lõhenenud huulte parandamiseks ja huulepulga säilitamiseks kasuta suureteralist suhkrut. Koori sellega oma huuli enne huulepulga kasutamist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles