Üllatavaid viise, kuidas partneriga kiindumust hoida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pikaajalises suhtes peab oskama partnerite vahel sädet hoida. Seda võivad aidata teha üllatavad abinõud.

Yahoo! Shine portaal toob välja seitse üllatavat viisi, kuidas oma partneriga kiindumust säilitada:
 

1) Vaata elu läbi roosade prillide - Hiljuti läbiviidud uuringuga kinnitub laialtlevinud arvamus: eduka abielu komponent on abikaasa, kes jumaldab sind isegi siis, kui sul on halb tuju. Naised on kõige õnnelikumad siis, kui mees näeb nendes peamiselt häid omadusi. Asi on perspektiivis, seega on oluline keskenduda oma abikaasa headele omadustele - kuidas ta sinu eest hoolitseb ja sind hindab. Pole vaja mõelda pidevalt sellele, mis asjad sind tema juures häirivad.

2) Vaadake romantilisi filme - Meestele ei pruugi see küll meeltmööda olla, kuid uuringust selgus, et värsked paarid, kes vaatasid vähemalt viis sellist filmi kuus ja seda peale vaatamist arutasid, oli väiksem tõenäosus kolme aasta jooksul lahku minna. Miks? Teised paarid filmides võivad tihti peegeldada teie enda käitumist ning neid analüüsides võib ka enda probleemidele lahenduse leida. Tasub proovida, kas sellised ühised filmiseansid võivad teie suhtele hästi mõjuda.

3) Jätke kohting vahele - See punkt ei lähe kokku üldlevinud arvamusega, et tasub käia romantilistel õhtusöökidel. Kui seda liiga tihti teha, siis võivad need muutuda üksluiseks ning õhtu lõpuks arutate ikka igapäevaseid asju. Tasub proovida midagi seksikamat - näiteks võtke õhtu vabaks ja minge kuhugi, kus saate rahulikult olla, ning veetke õhtu armatsedes. See hoiab suhtes igapäevaste kohustuste kõrval sädet üleval ning saate ennast üksteisele pühenduda. Vahel on vaja rutiinist välja saada ja teha midagi hoopis teistsugust.

4) Ära ole tema psühholoog - Kui su mees pöördub sinu poole probleemiga, siis ta alati ei pruugi tahta sinu nõu kuulata. Mõnikord tahab ta lihtsalt ennast tühjaks rääkida niimoodi, et sa lihtsalt kuulad ning ei jaga soovitusi. Kui sa ütled oma mehele enda arvates sobiva lahenduse, siis tema ei lahenda seda probleemi siiski iseseisvalt ning jääb vajalikust õppetunnist ilma. See ei mõju jällegi suhtele hästi. Kui sul on harjumus tema kuulamise asemel loengut hakata pidama, siis ei pruugi ta sulle järgmine kord tahta rääkida oma asjadest. Su mees pöördub oma muredega sinu poole suurema tõenäosusega, kui ta  tunneb, et tal on vabadus ennast tõeliselt väljendada.

5) Lõpeta nuhkimine - Nuhkimine tundub süütu tegevusena, kuid hiljem võib see viia sinu abielu lagunemisele. Kui sa ei usalda oma meest, siis otsi sellele põhjus ja räägi temaga otse. Kui sa jätkad tema telefonis sorimist, siis sa ei jõua kunagi tõelise põhjuseni, mis sind vaevab. Mees võib sellele iga hetk jälile jõuda ning siis oled hoopis sina süüdlane, kes kuritarvitas tema usaldust. Oluline on temaga rääkida, kui sul on teatud põhjust tema truudusetuse kahtlustamises.

6) Lõpeta tühine nääklemine - Kuigi sul võib olla suur tahtmine viriseda väikeste asjade pärast, mida mees valesti teeb, siis katsu seda mitte teha. Kui sul on raskusi nääklemise tagasihoidmisega, siis võib see viidata varjatud probleemidele suhtes. Pigem tasub rääkida mehega sügavamatest teemadest, mis sind häirivad - mitte viriseda, kui ta näiteks oma sokid kuhugi vedelema jättis.

7) Seksige paremini, mitte rohkem - Keskmine 20ndates noorpaar seksib ligikaudu kolm korda nädalas, kuid vanusega see arv väheneb. See ei pea aga otseselt halb asi olema. Pole oluline, kui palju te seksite - oluline on, et te mõlemad oleksite peale seda rahuldatud. Kvaliteet on olulisem kui kvantiteet. Selle asemel, et keskenduda võimalikult palju seksimisele, tasub keskenduda sellele, et seks oleks võimalikult hea. Rakendage kogu oma vaimne ja füüsiline energia selle peale. Kui teil pole enam üldse tuju seksida, siis tasub alustada kaisutamisega ja puudutamisega. Selle käigus võib tekkida tuju seksida ja ihaldad oma partnerit veelgi enam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles