Põhjuseid, miks tasub käia kohtamas noorema mehega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhted, kus mees on noorem kui naine on aina rohkem levima hakanud. Noorema mehega kohtamas käimisel võib olla palju eeliseid.

Uuringud näitavad, et ligi 35 protsenti vallalistest keskealistest naistest käivad kohtamas noorema mehega, vahendab Fox News Magazine. Vanemaks saades vabade endavanuste meeste hulk väheneb ning naised tahavad midagi värskendavat.

Põhjused, mis teevad noorema mehe hea valikuks:

1) Ta on seiklushimuline ja lõbus – Noored mehed kipuvad olema aktiivsemad ning nad ei kehtesta omale piiranguid. See on väga kütkestav naistele, kes tahavad samuti lõbutseda ning huvitavat elu elada.

2) Seks on suurepärane – Noored mehed on seksuaalselt palju võimekamad kui vanemad mehed. Nad on erksad, mehelikud ja pööravad su vajaduste rahuldamisele hea meelega tähelepanu.

3) Ta on vormitav – Kuna nooremad mehed on rohkem avatud uutele asjadele, siis on sul võimalik teda positiivselt suunata ja mõjutada. Naisel on noorema mehe puhul suurem võimalus kujundada teda vastavalt oma vajadustele ja visioonile. Nii mehel kui ka naisel on sellises suhtes üksteiselt palju õppida.

4) See võib olla lühiajaline romanss või pikaajaline suhe – Kui naine tahab lihtsalt lõbutseda ja elu nautida, siis saab noorema mehega pidada lühiajalist romanssi. Kui on aga soovi pikaajaliseks suhteks, siis on võimalik pühendudes muuta seda ka tõsisemaks.

5) Sa näed tema kõrval hea välja ja tunned ennast noorena – Vanemad naised tunnevad ennast noorema mehega koos olles ihaldatuna ning seksikana.

6) Ta hindab sinu iseseisvust ja kogemust – Noored mehed austavad endast vanemate naiste arvamust ning võtavad nende nõuandeid kuulda. Naised on iseseisvad ning nad saavad iseendaga hästi hakkama.

7) Meest erutab naise enesekindlus – Nooremate meeste arvates on nendest vanemad naised palju enesekindlamad kui nooremad, mis muudab nad ihaldatumaks. Mõned nooremad mehed väidavad, et vanemad naised on arukamad ning nad ei ärritu nii kergelt väikeste asjade pärast kui nendevanused tüdrukud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles