Moetrend, mis teeb kaks suurusnumbrit väiksemaks ja sobib ka tööle

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonjia Williamsi kõrge pihaosaga seelik.
Sonjia Williamsi kõrge pihaosaga seelik. Foto: AFP/SCANPIX

Kõrge pihaosaga püksid on väga naiselikud, kuid mõnikord on neid raske kanda, kui on soov keskkohta varjata. Probleemi lahendab ilusti selle trendi noorem õde – krousitud pihaosa.

Kui seelikul või pükstel on talje ümber rohkem kangast, mis on kauni paela või vööga kokku tõmmatud, tekib mulje peenemast pihast. Sellise riietusega saad muret tundmata kanda liibuvamat toppi, ilma et peaksid tundma, et riietus oleks liialt kitsas või jätaks sind vajalikust kohast toetamata, kirjutab Shine.

Kõrge krousitud pihaosaga püksid (vaata lisaks pilte siit) on muutumas üha populaarsemaks. Need võivad olla sirge lõikega, haaremipükste stiilis või hoopis põlvpüksid. Erinevaid lahendusi leiavad disainerid pidevalt juurde.

Kuna nimetatud püksid või seelikud on ise väga silmatorkavad, sobivad nendega kokku vähem silma hakkavad t-särgid või topid. Erilisem vöökoht on kaunis detail, kuhu koondub kogu tähelepanu. Tänu sellele jääb välimusest sundimatult šikk mulje.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles