Kolm moesoovitust neile, kes on suure suve ootuses

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootjad

Anname kolm suvist moevihjet juhuks, kui tõeline suveilm peaks endast lähiaegadel märku andma.

Ümmargused päikeseprillid: vaheldust stiilsetele piloodiprillidele ja suurtele mustadele raamidele pakuvad ümaraks disainitud päikeseprillid. Nende kasuks kõneleb veel seegi, et enamasti teevad need kandja isikupärasemaks – kõlagu see tõde kui tahes äraleierdatuna, moeilmas on ikka hinnas. Näited Triwalt, Emporio Armanilt ja Pradalt.


Espadrillod ja sandaalid: igat masti baleriinade, rihmikute ja plokk-kontsade kõrval on moelavadel kuumaks teemaks tõusnud mugavad sandaalid. Aga umbes sellised, mida te võib-olla tervisetoodete riiulis olete näinud – ei hiilga glamuuriga, kuid on ekstramugavad. Ka trendimeelsed espadrillod ja värvikirjud tennised ei jää kandjasõbralikkuselt neile suurt alla. Näited H&Milt.


Maksiseelikud ja -kleidid: maksi on ühtaegu suveklassika ja üks selle hooaja suursoosikuid. On mugav, sobib randa, aiapeole, ka kontorisse, kui kanda seda näiteks rangema pintsakuga. Eelistage «vahusele» variandile hästi langevast kangast ja sirgema joonega seelikuid, need salendavad ja pikendavad ka optiliselt siluetti. Muide, mõnikord võib õhuline pikk seelik lähemal vaatlusel osutuda püksseelikuks, mida samuti moelavadel selleks suveks pakutakse. Näited (Montonilt, Tallinna kaubamajalt ja Michael Korsilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles