Veidraid võimalusi, kuidas juukseid sirgendada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kahuseid juukseid saab sirgemaks ka neid kuumutamata. Proovides looduslikke juuksesirgendusmeetodeid võid avastada enda jaoks täiesti uue mooduse, kuidas edaspidi juuste ilu eest hoolitseda.

Viin

Kummaline küll, kuid viinaga saab tõepoolest juuksed siledamaks. Selleks tuleb lisada vaid pits viina juuksepalsamisse, õpetab Beauty High.

Laim ja kookos

Püreeri värske kookospähkli viljaliha ja piim kahe laimi mahlaga ja jäta saadud segu paariks tunniks kuni ööpäevaks külmikusse, et see muutuks paksemaks. Kanna ollus juuksevärvimispintsliga juurtest otsteni oma juustele ja kammi juuksed hoolikalt läbi. Jäta pähe 20-30 minutiks, siis loputa ja pese oma juukseid nagu tavaliselt.

Seller

Kui sul on mahlapress, pane sellesse üks sellerivars koos lehtedega. Lisa saadud mahlale törts vett ja vala segu pihustisse. Pritsi juuksed mahlaga kokku ja kammi läbi. Lase mõjuda umbes 15-20 minutit ning pese pea puhtaks šampooni ja palsamiga, nagu oled harjunud.

Banaan ja papaia

«Juuksesmuuti» niisutab kiharaid ja ei lase neil krässu minna. Purusta üks väga küps banaan ja üks papaia kausis, kuhu lisa ka kaks supilusikatäit mett. Sega hoolikalt ja kammi segu juustesse, kuniks juuksed tunduvad sirged. Lase juustel täielikult ära kuivada, siis pese pea puhtaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles