Nüüd on pidu moegurmaanide õuel

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Viru keskuses avavad järjepanu uksi uued moepoed.

Eriliselt stiilse, loomingulise ja mõnusalt lõunaeuroopaliku smart-casual'i ja pidurõivaga hiilgavad Hispaania kultuslikud rõivamärgid Massimo Dutti, Pedro del Hierro ja Cortefiel. Põimides osavalt trendikilde, klassikat ja suurlinlikku joont, on kõiki neid saatnud peadpööritav edu kogu maailmas. Massimo Dutti rõhub urbanistlikule elustiilile, mugavusele ja looduslikele kangastele, Pedro del Hierro klassikale ja kvaliteedile, Cortefiel aegumatule elegantsile ja praktilisusele.

Uute tulijate nimistus on ka Suurbritannia üks tuntumaid rõivanimesid  River Island, mis pakub soodsat hinda ja ekstravagantseid leide. Viimati täienes loetelu Ameerika vanima ja väärikama rõivabrändi, nooblit ja kvaliteetset disaini pakkuva Brooks Brothersiga, mis on riietanud nii popkunstnikku Andy Warholi kui ka presidenti Barack Obamat. Ka filmi «Suur Gatsby» ja teleseriaali «Mad Men» riided on pärit just sellelt märgilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles