Kõige levinumad põhjused, miks sa endiselt vallaline oled

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned inimesed peavad armastuse leidmist keeruliseks teaduseks. Tegelikult võib kaaslase leidmine olla väga lihtne, kui mõistad, mis sind seni takistanud on.

Armastus ei ole saladus ning selle valem on lihtsam, kui me arvame. Seda võib tunduda väga raske leida, kuid see ei pea alati nii olema. Kui sa mõistad, mis vigu sa partneri otsimisel teinud oled, siis saad sa neid ka parandada, vahendab Yourtango.com. See on nagu jalgrattasõit – kui oled ühe korra ära õppinud, siis ei unusta sa seda iial. Asjaolud isiklikus elus võivad väga kiiresti paremuse poole muutuda, kui parandada oma suhtumist ja käitumist.

Ekspert toob välja seitse kõige levinumat põhjust, miks sa tõenäoliselt oled endiselt vallaline:
 

  1. Sinu enesekindlus on madal. Mehed tunnetavad seda ning sinuga on selle tõttu raske kontakti saavutada.
     
  2. Sinu võime mänguliselt meestega flirtida on madal. Sa üritad iga hinna eest küll nende tähelepanu võita, aga see kaotab meestes huvi.
     
  3. Sa pole endiselt oma eelmisest suhtest üle saanud. Selle tõttu ei ole sa armastusele avatud ega näe seda enda ümber.
     
  4. Su negatiivsed mõtted töötavad sinu vastu.
     
  5. Sul lihtsalt ei ole veel oskust, et olla kellelegi hea partner – kuid küll see peagi tuleb!
     
  6. Sul ei ole väga head suhtlemisoskused, sest sa pole seda harjutanud.  Niimoodi võivad sinust sobivad võimalused lihtsalt mööda minna.
     
  7. Sa ei pühenda piisavalt aega ega energiat, et kedagi kohata. Oluline on pidevalt väljas käia, inimestega suhelda ja ennast saadavaks teha.


Palju on räägitud sellest, et armastus on justkui teadus või et kõik on ajastuse küsimus. Selline lähenemine võib mõjuda morjendavalt ning muuta sind meeleheitlikuks. Kuid tegelikult võib armastus olla väga lihtne – armastus tähendab olla armastusväärne. See tähendab, et inimene on võimeline kedagi teist armastama ja laseb ennast teistel samuti armastada. Selle pärast on oluline leida oma armastusväärne pool. Fakt on see, et sa oled hea inimene ja suurepärane partner kellegi jaoks. Sina ega teised inimesed ei pruugi seda veel ainult teada. Oluline on avada maailmale oma armastusväärne külg, sest sellistesse naistesse mehed armuvad ning nendest ei lasta lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles