Riietuse ABC vihmaseks suveks

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

 Tänavune Eesti suvi on olnud kahjuks väga sajune ning märg. Väga oluline on selle pärast valida väljas käimiseks praktiline riietus, mis näeb ühtlasi ka hea välja. 

Yahoo! Shine portaal vahendab nõuandeid, mida kanda ja mida mitte vihmasel suvel:
 

  • Ära kanna kummikuid. Kate Moss on küll kandnud kummikuid koos lühikeste pükstega, kuid siiski ei ole see otstarbekas – suvel hakkab nendega väga palav ja nendega on kohmakas käia. Selle asemel tasub hoopis kanda vihmakindlaid tenniseid. Kuuma temperatuuriga tasub kanda kummist sandaale, mis lasevad jalal ilusti hingata.
  • Ära kanna siidi või teksariiet. Siidi peale jäävad veeplekid terveks päevaks. Teksariie kuivab väga aeglaselt ning tõenäoliselt jääb see märjaks järgmise tormini.
  • Väldi maani seelikuid ja pükse. Kuigi maani seelikud on sellel suvel väga moes, ei tasu neid vihmastel päevadel selga panna. Seelikusaba on tülikas üleval hoida ning ka maas lohisevad püksiservad on tüütud.
  • Investeeri oma vihmavarju. Tasub osta veidi tugevam ja kallim vihmavari, et see ka suurema tormi korral vastu peaks. Tasub otsida ilusa mustriga vihmavari – triibud, täpid ja loomamustrid võivad sinu riietust oluliselt täiendada.
  • Kaalu vihmamütsi ostmist. Pelgalt vihmavari ei aita sinu juukseid vihma korral kuivana hoida. Kui tahad vältida juuste niiskeks saamist, siis tasub omale muretseda vihmamüts. Tänapäeval on saadaval palju erinevaid stiilseid mütse, mis kaitsevad edukalt vihma eest.
  • Ära kanna vihmamantlit. Klassikalised naiselikud vihmamantlid näevad alati head välja, kuid suvel ei pruugi need olla kõige praktilisemad. Enamus nendest on suhteliselt raskest riidest, millega hakkab suvel palav. Eelista parem parkat, mis on kerge ja laseb õhku läbi. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles